ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό στον Στρόβολο: Γραπτή κατάθεση αναμένεται να δώσει ο ανήλικος

Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι έρευνες εκ μέρους της Αστυνομίας, σχετικά με το άγριο φονικό που διεπράχθη τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην οδό Ζαλόγγου, στον Στρόβολο, με θύματα, τον καθηγητή της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας και την σύζυγό του, υπάλληλο της Κεντρικής Τράπεζας.

Διαβάστε, επίσης: «Μίλησε» η νεκροτομή για το ζεύγος που δολοφονήθηκε

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, σήμερα, Παρασκευή, πιθανόν να καταθέσει γραπτώς ο 15χρονος γιος των δύο θυμάτων. 

Υπενθυμίζεται ότι, αρχικά, ο νεαρός είχε αναφέρει ότι δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν στο σπίτι τους, καθησυχάζοντας, ωστόσο, τον ίδιο, ότι δεν θα τον έβλαπταν, ενώ στην συνέχεια, δολοφόνησαν άγρια τους δύο γονείς του, στον ύπνο τους. Ο 15χρονος έτρεξε σε γειτονικό σπίτι, όπου ενημέρωσε τους γείτονες, οι οποίοι ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία.

Διαβάστε, επίσης: Αναπάντητα ερωτήματα! Ποιος και γιατί ήθελε νεκρό το ζεύγος

Παρ' όλ' αυτά, σε αντίθεση με τον πιο πάνω ισχυρισμό του, η Αστυνομία δεν εντόπισε ίχνη παραβίασης, ούτε και σημάδια πρόθεσης για κλοπή από το σπίτι. Επίσης, αναφέρθηκε, δεν ήχησε ούτε το σύστημα συναγερμού.

Φόνος εκ προμελέτης

Εξάλλου, η Αστυνομία, το βράδυ της Πέμπτης, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ανέφερε πως οι έρευνές της, πλέον, αφορούν υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, κατά του φιλήσυχου, όπως περιγράφεται από το οικείο περιβάλλον του, ζεύγους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X