ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξέλιξη - Θάνατος 18χρονου: Ανθρωποκτονία διερευνά η Αστυνομία

Σκληρά ναρκωτικά για είκοσι ευρώ

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθούν αύριο το πρωί οι τρεις Σύροι που έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για ανθρωποκτονία του 18 Ιωάννη Ασίκκη που ξεψύχησε χθες, έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών την περασμένη Κυριακή.

Οι Σύροι ηλικίας 25, 27 και 39 χρόνων, σύμφωνα με την αστυνομία είναι τα πρόσωπα που προμήθευσαν με τις θανατηφόρες ναρκωτικές ουσίες τον νεαρό.

Τελούσαν ήδη υπό κράτηση για αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και το μεσημέρι επανασύνελήφθησαν ως ύποπτοι για υπόθεση ανθρωποκτονίας και αύριο στις 10 το πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής τους. Για την ίδια υπόθεση έχει εκδοθεί ακόμη ένα ένταλμα σύλληψης ενός 38χρονου από το Τραχώνι, ο οποίος καταζητείται. Ο 38χρονος φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης: Σπαράζει ο πατέρας του 18χρονου που ξεψύχησε από σκληρά ναρκωτικά

Ως γνωστό, ο 18χρονος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έπειτα από χρήση ναρκωτικών που είχε κάνει σε υποστατικό στο χωριό Τραχώνι της Λεμεσού, την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νέος είχε αγοράσει τις ναρκωτικές ουσίες από Σύρους για το ποσό των είκοσι ευρώ. Μετά τη χρήση των ουσιών ο 18χρονος κατέρρευσε σε ανοικτό χώρο στη Μουτταγιάκα, όπου είχε μεταβεί για να συναντήσει φίλους του.

Αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού σε κωματώδη κατάσταση. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Παράλληλα, η αστυνομία άρχισε τις έρευνες και προέβη σε τρεις συλλήψεις Σύρων, ηλικίας 25, 28 και 39 χρόνων, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι ήταν τα πρόσωπα που προμήθευσαν το νεαρό με τις ναρκωτικές ουσίες έναντι του ποσού των 20 ευρώ. Οι τρεις τελούν υπό κράτηση, ενώ πλέον οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται για εντοπισμό του τέταρτου προσώπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X