ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαράζει ο πατέρας του 18χρονου που ξεψύχησε από σκληρά ναρκωτικά

«Φέτος δεν μπορώ να σου πω χρόνια πολλά γιε μου αλλά Καλό Παράδεισο...»

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση του 18χρονου ο οποίος βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση την Κυριακή (10/6) μετά από χρήση σκληρών ναρκωτικών.

Για έναν γονιό η απώλεια είναι αβάστακτη από ότι και αν προέρχεται. Σήμερα θα έκλεινε τα 18, σήμερα θα είχαν χαρά, σήμερα πενθούν.

Ο πατέρας του νεαρού σπαράζει μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αποχαιρετά το σπλάχνο του και συγκλονίζει.

«Σαν σήμερα πριν 18 χρόνια γιε μου σε κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά. Χθες σε κρατούσα αγκαλιά όταν έφευγες από τη ζωή. Φέτος δεν μπορώ να σου πω Χρόνια Πολλά γιέ μου. Αλλά να σου πω Καλό Παράδεισο Άγγελε μου. Και με ένα μεγάλο γιατί».

Η υπόθεση

Ο νεαρός την περασμένη Κυριακή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λεμεσού καθώς υπέστη ανακοπή καρδίας, λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών και τοποθετήθηκε αμέσως στον αναπνευστήρα.

Λόγω τις κρισιμότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή τέσσερις μέρες αργότερα.

Μετά από μαρτυρίες τέθηκε υπό επταήμερη κράτηση 25χρονος Σύρος ο οποίος φέρεται να προμήθευσε ναρκωτικές ουσίες στον 18χρονο.

Για την ίδια υπόθεση είχαν τεθεί την Τετάρτη υπό οκταήμερη κράτηση δυο ομοεθνείς του, 28 και 39 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας, μετά από έρευνες σε καφετέρια στο Τραχώνι, από όπου ο 18χρονος φέρεται να προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση