ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στην Λάρνακα: 5 μέρες υπό κράτηση οι γιατροί

Οι αντιδράσεις των γιατρών κατά τη σύλληψη τους

Την κράτηση των δύο γιατρών 37 και 63 χρονών, οι οποίοι συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση του θανάτου του 10χρονου μαθητή Σταύρου Γιωργαλλή από τα Κλαυδιά, για πέντε ημέρες διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Εκδίδοντας τα διατάγματα κράτησης των δύο γιατρών ο Δικαστής ανέφερε ότι υπάρχουν εύλογες υποψίες για διάπραξη των αδικημάτων. Οι δύο γιατροί οι οποίοι συνελήφθηκαν, θεωρούνται ύποπτοι σύμφωνα με Αστυνομικό εκπρόσωπο, για «πρόκληση θανάτου από αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις».

Όπως λέχθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου από την Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών της αναμένεται να ληφθούν ακόμη 18 καταθέσεις. Κατά την σύλληψή τους ο 63χρονος ανέφερε ότι δεν έχει να πει τίποτα ενώ ο 37χρονος είπε ότι είναι απαράδεκτο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον των δύο Ιατρών έχει προκύψει μαρτυρία, ότι είχαν εξετάσει και διαχειριστεί, τον αποβιώσαντα 10χρονο μαθητή Σταύρο Γιωργαλλή από τα Κλαυδιά.

Νωρίτερα

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δυο γιατρών, ηλικίας 37 και 65 ετών για τον τραγικό θάνατο του δεκάχρονου μαθητή στην Λάρνακα, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι ενώ έπαιζε καλαθόσφαιρα στην αυλή του σχολείου όπου φοιτούσε.

Αργότερα το πρωί, αναμένεται να παρουσιαστούν στο Δικαστήριο, για έκδοση διαταγμάτων κράτησης.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί του 10χρονου αναμένεται να διενεργηθεί σήμερα 12/5, στις 9πμ από τον Ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Σπαράζει η μάνα του 10χρονου (vid)

Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Δύο πρόσωπα ηλικίας 37 και 65 ετών, συνέλαβε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης και απερίσκεπτης πράξης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X