ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαράζει η μάνα του 10χρονου (vid)

Ψάχνει απαντήσεις: «Έδωσε μου εξιτήριο μέσα σε είκοσι λεπτά»

Ανείπωτη τραγωδία στη Λάρνακα. Παιδί μόλις 10 ετών έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής (11/5).

Το αγοράκι τραυματίστηκε στη διάρκεια παιχνιδιού στο σχολείο του.

Η μητέρα του σε δηλώσεις της έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σπαράζει σαστισμένη μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Η μητέρα του 10χρονου επιρρίπτει εμφανώς ευθύνες στο γιατρό που εξέτασε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και του έδωσε εξιτήριο μέσα σε είκοσι λεπτά κατά δήλωση της.

«Πρώτη φορά που πήρα το μωρό στο νοσοκομείο όταν κτύπησε και ρώτησα τον γιατρό αφού έκανε την εξέταση του, δεν πρέπει να κάνουμε αξονικό; Μου απάντησε, τι όποιος κτυπήσει μια φορά θα κάνουμε αξονικό;» είπε βουρκωμένη η μητέρα η οποία να σημειωθεί είναι νοσοκόμα.

Συνεχίζοντας είπε πως «Το παιδί μου έπρεπε να μείνει εκεί και να το παρακολουθούν, όχι να μου το δώσουν μέσα σε είκοσι λεπτά»

 

 

Νωρίτερα:

Απεβίωσε στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, μαθητής 10 χρόνων, από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος χτύπησε το πρωί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, ο μαθητής από κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας, χτύπησε το πρωί στο κεφάλι, ενώ έπαιζε καλαθόσφαιρα στην αυλή του σχολείου όπου φοιτούσε.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο.

Στις 13:00 περίπου το μεσημέρι το παιδί έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε ξανά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακάς όπου διασωληνώθηκε.

Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 10χρονος μαθητής εισήχθηκε αμέσως στο χειρουργείο, ωστόσο απεβίωσε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X