ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί ο 27χρονος με την κοκαΐνη

Διερευνώνται οι ισχυρισμοί του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 27χρονου κατοίκου Λάρνακας για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, δηλαδή 80 γραμμαρίων κοκαϊνης και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Αγία Νάπα: Του έταξαν εισιτήρια και τον βίασαν

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις έντεκα χθες το βράδυ μέλη του Κλιμακίου Λάρνακας της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο στην οδό Νίκου Καζαντζάκη στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 27χρονος από τη Λάρνακα, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν 80 γραμμάρια κοκαΐνης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για 8 μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X