ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Αγία Νάπα: Του έταξαν εισιτήρια και τον βίασαν

Ποιες κατηγορίες βαραίνουν τον 43χρονο

Ένας νεαρός Ιρλανδός που έκανε διακοπές στην Κύπρο κατήγγειλε  ότι κάποιοι τον εξαπάτησαν οδηγώντας τον σε ένα στενό δρομάκι, όπου και τον βίασαν.

Ο 20χρονος ισχυρίζεται ότι απολάμβανε την νυχτερινή έξοδό του στην Αγία Νάπα τον περασμένο μήνα όταν τον προσέγγισε ένα άτομο που του υποσχέθηκε εισιτήρια για είσοδο σε νυχτερινό κέντρο. Όταν ο παραπονούμενος βρέθηκε σε συγκεκριμένο σημείο για να αγοράσει τα εισιτήρια, ο ύποπτος άρχισε να τον χτυπά και αφού του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο τον βίασε. Ο 20χρονος είπε ότι δεύτερο πρόσωπο εμφανίστηκε και έλαβε μέρος στην επίθεση.

Στην συνέχεια οι δύο έφυγαν εγκαταλείποντας το θύμα στην σκηνή. Ο Ιρλανδός τουρίστας πήγε σε τοπικό αστυνομικό σταθμό όπου κατάγγειλε ότι τον βίασαν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα σε βρετανικό μέσο ενημέρωσης, ο 43χρονος Βούλγαρος μόνιμος κάτοικος Κύπρου οδηγήθηκε στο επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου με τις κατηγορίες της επίθεσης, της σεξουαλικής επίθεσης, της κλοπής και της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, όμως οδηγήθηκε στις κεντρικές φυλακές λόγω των σοβαρών κατηγοριών που αντιμετωπίζει. Η δίκη αναμένεται ότι θα διεξαχθεί πριν τα Χριστούγεννα και το θύμα θα επιστρέψει στην Κύπρο για να δώσει ξανά μαρτυρία στο δικαστήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X