ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία - Γυναίκα στη Λακατάμια δηλητηριάστηκε από ποντικοφάρμακο που έβαλαν σε σκυλιά

Καταγγελία στην Αστυνομία που διερευνά την υπόθεση

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση δηλητηρίασης γυναίκας στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή Λακατάμιας από ποντικοφάρμακο που τοποθέτησαν άγνωστοι με στόχο σκυλάκια.

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν τρία σκυλιά δηλητηριάστηκαν από ποντικοφάρμακο και ο ιδιοκτήτης είχε προβεί τότε σε καταγγελία.


Ψάχνουν τον Ανδρέα Ανδρέου για σωρεία αδικημάτων (pic)


Τώρα το όλο ζήτημα παίρνει μια άλλη τροπή μιας και από την ουσία φαίνεται να επηρεάστηκε γυναίκα υπάλληλος του ιδιοκτήτη των σκύλων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου στις «18 Οκτωβρίου, περίπου έναν μήνα μετά τη δηλητηρίαση, ο ιδιοκτήτης των σκυλιών απέστειλε επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας στην οποία αναφέρει ότι στις 15 Σεπτεμβρίου τρέχοντος παρατήρησε πως γύρω από τα επαγγελματικά του υποστατικά στη Λακατάμια υπήρχαν νεκρά αρκετά ζωάκια (γάτοι, περιστέρια, κόρακες και νυφίτσες). Ο ίδιος διατηρούσε πέντε σκυλάκια.

Στις 20 Σεπτεμβρίου ένα από τα σκυλάκια του κατέρρευσε και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική, αλλά δεν το πρόλαβαν. Η κατάσταση επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα και τα υπόλοιπα σκυλάκια να επηρεαστούν και να μεταφερθούν σε κτηνιατρική κλινική, αλλά κατέληξαν νεκρά άλλα δύο σκυλάκια».

Η γυναίκα παρουσίασε, σύμφωνα με την καταγγελία, πρήξιμο λεμφαδένων, ζαλάδες, εμετούς, υψηλούς πυρετούς και λιποθυμικά επεισόδια, συμπτώματα τα οποία ακόμα υπάρχουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό διερευνά ο Σταθμός της Λακατάμιας.


H στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή - Νέο βίντεο ντοκουμέντο (vid)


Σε επικοινωνία μας με το Δημαρχείο αν και δεν υπάρχει καταγγελία ενώπιον τους για το συγκεκριμένο περιστατικό τονίστηκε αυστηρώς ότι οι αρμόδιες αρχές του Δήμου είναι πολύ ευαίσθητες σε θέματα δηλητηρίασης ζώων και δεν αφήνουν τέτοιες υποθέσεις ατιμώρητες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από πληροφορίες που έφτασαν κοντά μας στην περιοχή της Λακατάμιας υπάρχουν αρκετά περιστατικά είτε δηλητηρίασης, είτε κλοπής σκύλων, κυρίως κυνηγετικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X