ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντοπισμός σορού σε ορεινό δρόμο Κερύνειας

Σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για τον Σολωμό Αποστολίδη δηλώνει ο Όζερσαϊ

Την είδηση ότι εντοπίστηκε μια σορός στον ορεινό δρόμο που οδηγεί από Λευκωσία στην Κερύνεια αναφέρει η τ/κ ιστοσελίδα Κίμπρις Ποστασί.

Η ιστοσελίδα προσθέτει ότι η σορός ενδέχεται να ανήκει στον αγνοούμενο ε/κ. Η «αστυνομία» δίνει στην δημοσιότητα την πληροφορία ότι εντοπίστηκε σωρός, σε απόσταση 400 μέτρων από μια επιχείρηση, σε μια δασώδης περιοχή.

Διαβάστε επίσης Εξαφάνιση Αποστολίδη: Διαψεύδουν ότι βρέθηκε νεκρός

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ταυτότητα της σορού θα διαπιστωθεί ύστερα από εξέταση DNA.

Δήλωση Οζερσάι για τον αγνοούμενο Αποστολίδη

Σε γραπτή δήλωση δια μέσου του διαδικτύου προχώρησε ο «Υπουργός Εξωτερικών» και Αντιπρόεδρος της «κυβέρνησης», Κουντρέτ Όζερσαϊ, πριν από λίγο σχετικά με την υπόθεση του αγνοούμενου ε/κ στα Κατεχόμενα.

Η δήλωση έχει ως εξής:

«Σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκε μια σορός από την αστυνομία μας, για την οποία υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για τον ε/κ Σολωμό Αποστολίδη, ο οποίος εισήλθε στην ΤΔΒΚ στις 28 Μαρτίου από το οδόφραγμα των Ζωδιών και στην συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του. Ως κυβέρνηση παρακολουθήσαμε από κοντά το εν λόγω θέμα αμέσως μετά την ενημέρωσή μας.

Η γενική διεύθυνση της αστυνομίας μας επικοινώνησε και ενημέρωσε την οικογένεια του συγκεκριμένου ε/κ από την αρχή (της υπόθεσης). Με τον ίδιο τρόπο, διαβιβάστηκαν πληροφορίες στην ε/κ πλευρά δια μέσου της Τεχνικής Επιτροπής Εγκλημάτων και Εγκληματικών Ζητημάτων.

Έχοντας συνομιλήσει με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας μας πριν από λίγο, και έχοντας εξασφαλίσει τις τελευταίες πληροφορίες για το σχετικό θέμα, μπορώ να δηλώσω τα εξής: Τα τεκμήρια που έχουμε στα χέρια μας θα καταστήσουν δυνατό τον εντοπισμό του υπευθύνου ή των υπευθύνων της υπόθεσης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γίνεται κατανοητό ότι ενδέχεται να υπάρξει απτό αποτέλεσμα σχετικά με τον εντοπισμό και την καταδίκη των υπευθύνων κατά το επόμενο διάστημα.

Τα μέχρι στιγμής τεκμήρια που εξασφάλισε η αστυνομία μας δείχνουν ότι δεν πρόκειται για ένα πολιτικό έγκλημα. Από την άλλη, θα ήθελα να τονίσω ότι θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε το κοινό σχετικά με την υπόθεση, ανεξάρτητα από το περιεχόμενό της.

Μεταβιβάζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του ατόμου που έχασε την ζωή του».

Πηγή: Η Καθημερινή 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X