ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφάνιση Αποστολίδη: Διαψεύδουν ότι βρέθηκε νεκρός

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες από τα Κατεχόμενα

Διαψεύδει με δήλωσή του στο ΚΥΠΕ την είδηση ότι εντοπίστηκε νεκρός ο Σολωμού Αποστολίδης, ο συμπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής για το έγκλημα Χακί Ονέν.

Κληθείς να σχολιάσει σχετικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε τουρκικά, τ/κ αλλά και ε/κ ΜΜΕ, ο κ. Ονέν είπε ότι αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι ψευδείς και οι έρευνες για τον εντοπισμό του από την «αστυνομία» συνεχίζονται.

Πως προχωρούν οι έρευνες

Σύμφωνα με πληροφορίες η «αστυνομία» πριν από λίγο μοίρασε στα Τ/κ Μέσα βίντεο με τις έρευνες που διεξάγονται και στις οποίες συμμετάσχουν οι λεγόμενες δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων της αστυνομίας.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην Κερύνεια. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες με βάση οπτικό υλικό που εξασφαλίστηκε από διάφορες κάμερες ασφαλείας

Νωρίτερα

Ο 65χρονος Σολωμός Αποστολίδης ο οποίος ήταν εξαφανισμένος από τις 28 Μαρτίου 2018, εντοπίσθηκε νεκρός σε παραλία στην Κερύνεια, σύμφωνα με πληροφορίες από τα κατεχόμενα.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι άτομο το οποίο ήταν μαζί του στο καζίνο, εκεί που έδωσε τελευταία φορά σημεία ζωής, τράπηκε σε φυγή στο εξωτερικό.

Η «αστυνομία» ψάχνει τώρα ένα όχημα τύπου Honda CRV.

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει το οτιδήποτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X