ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκρυψε στα εσώρουχα της ναρκωτικά για να τα δώσει σε κρατούμενο

Χειροπέδες σε 34χρονη – Είχε προμηθεύσει τα ναρκωτικά στην 24χρονη για να τα παραδώσει στον 31χρονο

ΚΥΠΕ

Σε δεύτερη σύλληψη, γυναίκας 34 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το απόγευμα της Κυριακής μετά τη σύλληψη 24χρονης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το απόγευμα του Σαββάτου, γυναίκα ηλικίας 24 ετών μετέβη στα αστυνομικά κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, με σκοπό να παραδώσει προμήθειες σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται υπό κράτηση, ηλικίας 31 ετών, για διερευνώμενη υπόθεση βίας στην οικογένεια.

Όπως είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, σε φυσικό έλεγχο ο οποίος διενεργήθηκε στις προμήθειες από μέλος του αστυνομικού σταθμού στην παρουσία και της 24χρονης, εντοπίστηκε μέσα σε σαμπουάν ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, ομοιάζουσας με μεθαμφεταμίνη, μεικτού βάρους 0,3 γραμμαρίων.

Στην συνέχεια, η 24χρονη παρέδωσε στην Αστυνομία ένα νάιλον διαφανές σακουλάκι εντός του οποίου υπήρχε ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, ομοιάζουσας με μεθαμφεταμίνη μεικτού βάρους 0,2 γραμμαρίων, το οποίο είχε κρυμμένο μέσα στον στηθόδεσμό της. Ανακρινόμενη, η 24χρονη είπε ότι τα ανευρεθέντα ναρκωτικά που είχε στον στηθόδεσμό της, τα προμηθεύτηκε από 34χρονη ομοεθνή της και ότι έκανε και η ίδια χρήση από την ποσότητα αυτή, συνέχισε ο κ. Νικολάου.

Όσον αφορά τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στις προμήθειες που μετέφερε, η 24χρονη ανέφερε πως τις προμήθειες τις παρέλαβε από την 34χρονη ομοεθνή της, χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενό τους, για να τις παραδώσει στα αστυνομικά κρατητήρια του σταθμού Πόλης Χρυσοχούς για τον 31χρονο, πράγμα που, όπως είπε, έπραξε. Ανακρινόμενος ο 31χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

Εναντίον της 24χρονης, που συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, εκκρεμούσαν επίσης διάφορα εντάλματα για πρόστιμα.

Το Σάββατο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον της 34χρονης και την Κυριακή συνελήφθη στις 13:40. Ανακρινόμενη η 34χρονη αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Οι ουσίες που στάλθηκαν μέσω του δέματος στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση