ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσπάθησε να μεταφέρει ναρκωτικά σε κρατούμενο - Τα έκρυψε σε σαμπουάν

Χειροπέδες σε 24χρονη

ΚΥΠΕ

Στην σύλληψη 24χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το απόγευμα του Σαββάτου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το απόγευμα του Σαββάτου, γυναίκα ηλικίας 24 ετών μετέβη στα αστυνομικά κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, με σκοπό να παραδώσει προμήθειες σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται υπό κράτηση, ηλικίας ηλικίας 31 ετών, για διερευνώμενη υπόθεση βίας στην οικογένεια.

Ακολούθως, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, σε φυσικό έλεγχο ο οποίος διενεργήθηκε στις πιο πάνω προμήθειες από μέλος του αστυνομικού σταθμού στην παρουσία και της 24χρονης, εντοπίστηκε μέσα σε σαμπουάν, ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, ομοιάζουσας με μεθαμφεταμίνη, μεικτού βάρους 0,3 γραμμαρίων.

Στην συνέχεια, η 24χρονη παρέδωσε την Αστυνομία ένα νάιλον διαφανές σακουλάκι εντός του οποίου υπήρχε ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, ομοιάζουσας με μεθαμφεταμίνη μεικτού βάρους 0,2 γραμμαρίων, το οποίο είχε κρυμμένο μέσα στο στηθόδεσμο της. Ανακρινόμενη η 24χρονη είπε ότι τα ανευρεθέντα ναρκωτικά που είχε στο στηθόδεσμο της, τα προμηθεύτηκε από 34χρονη ομοεθνή της και ανέφερε ότι έκανε και η ίδια χρήση από την ποσότητα αυτή, συνέχισε ο κ. Νικολάου.

Ωστόσο, όσον αφορά τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στις προμήθειες που μετέφερε, η 24χρονη αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη. Ανέφερε επίσης πως τις προμήθειες τις παρέλαβε από την 34χρονη ομοεθνή της, χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενο τους, για να τις παραδώσει στα αστυνομικά κρατητήρια του σταθμού Πόλης Χρυσοχούς και στην συνέχεια στον 31χρονο, πράγμα που, όπως είπε, έπραξε. Ανακρινόμενος ακολούθως ο 31χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

Εναντίον της 24χρονης, που συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, εκκρεμούσαν επίσης διάφορα εντάλματα προστίμου.

Το Σάββατο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον της 34χρονης χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί και καταζητείται. Τα στοιχεία της έχουν τοποθετηθεί στο stop list.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση