ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκρηξη στο σπίτι Δημόσιας Κατήγορου - «Προς πάσα κατεύθυνση» οι έρευνες

Η 58χρονη βρίσκονταν στο σπίτι της με την οικογένεια της - Τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

ΚΥΠΕ

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε κατοικία Δημόσιας Κατήγορου στο ΕΔΠ στην περιοχή Αναβαργού, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, λέγοντας πως οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται «προς πάσα κατεύθυνση». Όπως είπε, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και τραυματισμό της ιδιοκτήτριάς της.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Νικολάου σημείωσε πως επί της σκηνής βρίσκονται από το πρωί εμπειρογνώμονες από το Αρχηγείο Αστυνομίας και συγκεκριμένα από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών και τον κλάδο πυροτεχνουργών, οι οποίοι διεξάγουν επιτόπιες εξετάσεις για περισυλλογή τεκμηρίων και για να διαπιστώσουν το είδος του μηχανισμού που εξερράγη καθώς και άλλα σημαντικά τεκμήρια τα οποία θα βοηθήσουν στην διερεύνηση της υπόθεσης.

Ταυτόχρονα, ανέφερε, ομάδα ανακριτών διεξάγει ευρείας έκτασης εξετάσεις στην γειτνιάζουσα περιοχή «πάντοτε με σκοπό την εξασφάλιση μαρτυρίας που θα βοηθήσει την Αστυνομία στο ανακριτικό της έργο».

Ερωτηθείς που επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας, ο κ. Νικολάου απάντησε πως «δεδομένου ότι δεν έχει δοθεί κάποια κατευθυντήρια γραμμή εκ μέρους της 58χρονης Δημοσίας Κατηγόρου του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά».

Η 58χρονη βρίσκονταν στο σπίτι της με την οικογένεια της. Από την έκρηξη, η ίδια τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Ακολούθως αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών πήρε εξιτήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση