ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Γερμασόγειας: Το θύμα ήταν καταζητούμενος για φόνο

O Ερνέστο και... ο «Τσικίτο»

Ο 47χρονος, Ερνέστο Λεωνίδη, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς την Πέμπτη (8/2) στην ταβέρνα «Το Κοκοράκι», επί της λεωφόρου Γεωργίου Α' στην Γερμασόγεια, ήταν γνωστός στις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν ένας από τους υπόπτους για την δολοφονία του Γιώργου Γεωργίου άλλου Τσικίτο, στην Πύλα, τον Μάρτιο του 2016. Ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος μιας και δεν είχε προκύψει οτιδήποτε ενοχοποιητικό εναντίον του.

Μάλιστα τον περασμένο Μάρτιο η Αστυνομία πραγματοποίησε σύλληψη και εντοπισμό τεκμηρίων τα οποία συνδέθηκαν με τη δολοφονία Τσικίτο. Μέσα από τις έρευνες προέκυψαν μαρτυρίες και ως εκ τούτου αναζητούσε τον Λεωνίδη και τον αδελφό του ως ύποπτους για την εν λόγω δολοφονία.

Η τότε ανακοίνωση της Αστυνομίας ανέφερε ότι: «Οι Έρνεστ και Όμηρος Λεωνίδης, ηλικίας 45 ετών και 43 ,Έλληνες υπήκοοι, καταζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, συνωμοσίας για ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης και επηρεασμού μαρτύρων καθώς και παρεμπόδισης δικαστών και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά του μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2016 στη Λάρνακα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X