ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό Γερμασόγειας: Καρέ - καρέ η διαφυγή των δολοφόνων του Λεωνίδη (pics,vid)

Μαφιόζικη εκτέλεση

Φωτογραφία από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης απεικονίζει τους δράστες της στυγερής δολοφονίας του Ερνέστο Λεωνίδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εν λόγω φωτογραφία είναι μόλις μερικά δευτερόλεπτα μετά τον φόνο. Τα πρόσωπα των δραστών καταγράφηκαν από τις κάμερες και οι Αστυνομικοί «χτενίζουν» περιοχές για εντοπισμό των τριών δραστών που άνοιξαν πυρ εναντίον του 47χρονου.

 

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε καρέ - καρέ την διαφυγή των δολοφόνων:

 

Νωρίτερα:

Τα πρόσωπα με τα οποία συνέτρωγε, στην ταβέρνα «Το Κοκοράκι», επί της λεωφόρου Γεωργίου Α' στην Γερμασόγεια, φέρονται να διέπραξαν τον φόνο του 47χρονου Γεωργιανού, Ερνέστο Λεωνίδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα αρχικά είχε επισκεφθεί την ταβέρνα με τα δύο πρόσωπα, αλλά στην συνέχεια, έφτασε και ο τρίτος. Πάνω στην συζήτηση, τα αίματα άναψαν και οι δύο φέρονται ανέσυραν πιστόλι. Ο ένας το χρησιμοποίησε, πυροβολώντας τον τρεις φορές. Ακολούθως, οι δράστες διέφυγαν πεζοί, τρέχοντας, κατευθυνόμενοι προς την περιοχή «Δασούδι».

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το θύμα- πατέρας πέντε παιδιών - δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών «στο πρόσωπο και στο σώμα».

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Γερμασόγειας: Το θύμα ήταν καταζητούμενος για φόνο

Στη σκηνή κλήθηκε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας, ενώ στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκεται το υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Οι κάμερες κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών, ενώ διέφευγαν, ενώ στην σκηνή εντοπίστηκαν μια κουκούλα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα.

Η προηγούμενη ενημέρωση

Γύρω στις 2:25 το μεσημέρι της Πέμπτης (8/1) ρίχθηκαν πυροβολισμοί έξω από ταβέρνα στην Λεμεσό, περιοχή Γερμασόγειας, εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία άνδρας ο οποίος πήγε σε ταβέρνα με άλλα πρόσωπα δέχθηκε τρείς πυροβολισμούς από άγνωστους. Πρόκειται για 47χρονο Γεωργιανό. Να σημειωθεί ότι τα πρόσωπα που ήταν μαζί του εγκατέλειψαν την σκηνή.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X