ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό θανατηφόρο: Τα αίτια της φωτιάς στο εμπλεκόμενο βαν

Βρίσκεται σταθμευμένο στην Τροχαία Λεμεσού

Φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο στην τροχαία Λεμεσού και το οποίο είχε ενεπλάκη την περασμένη Τρίτη στο διπλό θανατηφόρο, οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, διευκρινίζει η Αστυνομία.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ανέφερε πως, από τις έρευνες στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δεν εντοπίζεται οτιδήποτε το ύποπτο και πως η μικρή εστία φωτιάς οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, όπως κατέδειξαν οι εξετάσεις της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας.

Η φωτιά, που ξέσπασε στην ηλεκτρική εγκατάσταση του οχήματος, κατασβέστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της τροχαίας με τη χρήση μικρού πυροσβεστήρα και νερού, πριν προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο όχημα.

Διευκρίνισε επίσης ότι το συγκεκριμένο όχημα, δεν αποτελούσε πλέον τεκμήριο και θα παραδιδόταν στον ιδιοκτήτη του.

Η πρώτη ενημέρωση

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες το βράδυ σε ένα όχημα τύπου βαν, το οποίο ήταν εμπλεκόμενο στο διπλό θανατηφόρο δυστύχημα με θύματα δύο Αιγύπτιους μετανάστες, που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο ύψος της Παρεκκλησιάς.


Τραγωδία στη Λεμεσό: Έτσι συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο (pics,vid)


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά ξέσπασε σε αυτό γύρω στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης, ενώ ήταν σταθμευμένο στην Τροχαία Λεμεσού, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Οι επί καθήκοντι Αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα και έσβησαν την φωτιά προτού επεκταθεί, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο νεκρών του φρικτού τροχαίου της Λεμεσού


Από τις πρώτες εξετάσεις, φαίνεται ότι η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα, ωστόσο οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και σήμερα προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα αίτια.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση