ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο νεκρών του φρικτού τροχαίου της Λεμεσού

Τραγική ειρωνεία ήρθαν στην Κύπρο για μια καλύτερη ζωή

Γύρω στη μία σήμερα το μεσημέρι, ενώ 45χρονος οδηγούσε αρθρωτό όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αποσυναρμολογήθηκε ο άξονας μετάδοσης κίνησης του αρθρωτού οχήματος και έπεσε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε δεύτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος, το οποίο παρεξέκλινε προς τα δεξιά και συγκρούστηκε πλευρικά με διπλοκάμπινο αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος.

Τραγωδία στη Λεμεσό: Έτσι συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο (pics,vid)

Στο όχημα που οδηγούσε ο 36χρονος επέβαιναν ακόμη τρία πρόσωπα ηλικίας 26, 39 και 24 ετών. Ακολούθως, ο 36χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο πίσω μέρος του αρθρωτού οχήματος. Το διπλοκάμπινο ακολουθούσε 41χρονος, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο τύπου βαν, το οποίο προσέκρουσε επίσης στον άξονα του αρθρωτού.

Οι επιβαίνοντες του διπλοκάμπινου εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματος και απεγκλωβίστηκαν από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των Νabil Μekhail Υousef Salib 36 ετών και Κirollos Sobhy Νagies Αbaskhroun 24 ετών και οι δύο από την Αίγυπτο.

«Λαμπάδιασε» φορτηγό στο Πισσούρι (vid)

Ο 26χρονος διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολυτραυματισμό και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ ο 39χρονος, υπέστη πολλαπλά κατάγματα και κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση