ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό φονικό στη Λεμεσό - Νεκρός και ο Μιχαλάκης Μιχαήλ

Σε διπλό εξελίχθηκε το άγριο φονικό στη Λεμεσό

24news team

Σε διπλό εξελίχθηκε το άγριο φονικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/06) στον Ύψωνα, αφού γύρω στα μεσάνυχτα ψες, υπέκυψε στα τραύματά του ο 51χρονος Μιχαλάκης Μιχαήλ, ο οποίος είχε τραυματιστεί τα ξημερώματα χθες, κατά τη διάρκεια συμπλοκής στη Λεμεσό. Κατά τη συμπλοκή, τραυματίστηκε θανάσιμα και ο 44χρονος Μάριος Ονησιφόρου, ο οποίος υπέκυψε λίγα λεπτά μετά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Η συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στις 02:00π.μ. χθες, έξω από μπυραρία στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία τα δύο θύματα, καθώς και 43χρονος φίλος τους, φέρονται να δέχθηκαν επίθεση από δύο άλλα πρόσωπα, ηλικίας 49 και 54 ετών. Από την επίθεση τραυματίστηκαν σοβαρά, με αιχμηρό αντικείμενο, τόσο ο 44χρονος, όσο και ο 51χρονος, ενώ ελαφρότερα τραύματα υπέστη ο 43χρονος.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 44χρονου, ενώ ο 51χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 49χρονος και ο 54χρονος, συνελήφθησαν χθες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση μετά από σχετικό διάταγμα που εκδόθηκε εναντίον τους από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

«Θα σε σφάξω...»

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες για το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/6) σε μπυραρία στον Ύψωνα με θύματα τον 44χρονο Μάριο Ονησιφόρου και τον 51χρονο Μιχαλάκη Μιχαήλ. Οι δύο φερόμενοι δράστες, ηλικίας 49 και 54 ετών, τέθηκαν υπό οκταήμερη προσωποκράτηση με τις έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν, η αφορμή για το αιματηρό επεισόδιο φέρεται να ήταν καβγάς, ο οποίος σημειώθηκε πριν από δύο εβδομάδες μεταξύ του αδελφού του 49χρονου συλληφθέντα και του 43χρονου, ο οποίος είναι φιλικό πρόσωπο του θύματος.

Ένας εκ των δύο υπόπτων, κατά την διάρκεια του επεισοδίου και σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχουν οι Αρχές, απείλησε τον 43χρονο φωνάζοντάς του: «θα σε σφάξω μπ….».

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο φονικό ενώ θύτες και θύματα είναι γνωστοί στις Αστυνομικές Αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση