ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μουντός» το βράδυ ο καιρός - Που αναμένονται βροχές

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα ανατολικά παράλια που θα είναι λίγο ταραγμένη και αρχικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Πάφος: Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του - Ποια η αιτία


Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 και αρχικά παροδικά στα νοτιοανατολικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη παρόλο που αρχικά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Θυσίες, δηλητηριώδη βέλη και ομαδικά όργια (pics)


Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη θα υπάρχουν διαστήματα με αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις που κυρίως την Τρίτη αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση