ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Τι όπλισε το χέρι του πατέρα και πυροβόλησε τον γιο του

Απόπειρα φόνου με κυνηγετικό όπλο

Σταθερή και εκτός κινδύνου χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 44χρονου θύματος της απόπειρας φόνου στην Καναβιού, ενώ η Αστυνομία Πάφου διερευνά την υπόθεση .


Κυπριακό! Θυσία για ένα «Like»


Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε πως η αστυνομική διεύθυνση Πάφου διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής γεγονότα γύρω στις 15:00 μετά το μεσημέρι 65χρονος πατέρας πυροβόλησε τον 44χρονο γιό του στο πατρικό του σπίτι σε χωριό της Επαρχίας Πάφου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου, έτυχε εξετάσεων και φαίνεται να έχει τραύμα στο αριστερό χέρι ψηλά στον ώμο, το οποίο προκλήθηκε πιθανόν από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου. Η κατάσταση του είναι σταθερή και εκτός κινδύνου.

Νωρίτερα: 

Στην σύλληψη 65χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος του γιου του ηλικίας περίπου 44 ετών στην κοινότητα Καναβιού.

Ο 65χρονος οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και ανακρίνεται, ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι αιτία της απόπειρας φόνου σε βάρος του γιου του ήταν οι οικογενειακές διαφορές.


Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 24χρονου Γιώργου


Μετά το περιστατικό που συνέβη γύρω στις 15:00 ο 44χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με την επί καθήκοντι ιατρό, αυτός φέρει τραύμα εισόδου στην θωρακική περιοχή συνεπεία ξένου σώματος και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και σειρά εξετάσεων.

Νωρίτερα

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (24/11) στην κοινότητα Καναβιού στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πατέρας 65 ετών τραυμάτισε με κυνηγετικό όπλο το γιο του.


Δηλητηρίαση ζεύγους από μανιτάρια - Μεταφέρθηκαν στη Γαλλία


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη στις 15:00 το απόγευμα στο χωριό Καναβιού της Επαρχίας Πάφου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ο νεαρός Ελληνοκύπριος περίπου 44 ετών - που δέχτηκε τον πυροβολισμό - διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο τραυματίας φέρει τραύμα εισόδου στην θωρακική περιοχή συνεπεία ξένου σώματος.


Θυσίες, δηλητηριώδη βέλη και ομαδικά όργια (pics)


Υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ θα υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X