ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο από τα άγρια επεισόδια μεταξύ Ελληνοκύπριων και αλλοδαπών

Μάχες σώμα με σώμα

24news team

Επεισόδια μεταξύ Ελληνοκύπριων και αλλοδαπών σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (18/3) στην Επαρχία Πάφου. Βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας καταγράφει τις άγριες συμπλοκές με κάποιους να κρατούν επιθετικά όργανα.

Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι περίπου 30–35 ανήλικα πρόσωπα αραβικής καταγωγής, τα οποία διαμένουν σε Δομή Ανηλίκων στην Πάφο, αναχώρησαν πεζοί με προορισμό την Πλατεία Κέννεντυ να διαμαρτυρηθούν ένεκα της επετείου έναρξης του εμφυλίου πολέμου στην Συρία πριν από 13 χρόνια.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν, όπως ανέφερε ο κος. Νικολάου, στην Πλατεία Κέννεντυ και εντόπισαν τα πρόσωπα αυτά τα οποία διαμαρτύρονταν ειρηνικά. Με την πάροδο του χρόνου θαμώνες παρακείμενων υποστατικών, άρχισαν να διαμαρτύρονται για την εκεί παρουσία τους ενώ ξεκίνησαν και αντιπαραθέσεις.

«Με την παρέμβαση της Αστυνομίας, δεν σημειώθηκε κάτι το πολύ σοβαρό και οι διαμαρτυρόμενοι αναχώρησαν», σημείωσε ο κος. Νικολάου, ωστόσο τα πλάνα που δημοσιεύθηκαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι οι συμπλοκές ήταν εκτός ελέγχου.

Για την υπόθεση κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα, 44χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ρατσισμού, επίθεσης με πραγματική σωματική βλάβη, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, εξύβριση και απειλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση