ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυξημένες νεφώσεις και βροχές στο «μενού» του καιρού

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και στα δυτικά. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και τοπικά ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα νοτιοανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θαλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα νότια παράλια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, το μεσημέρι και το απόγευμα, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένς βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό την Τετάρτη, και μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια την Πέμπτη.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιολογη μεταβολή την Τρίτη, ενώ μέχρι την Πέμπτη αναμένεται σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση