ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντιπρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ: Οι «μπηχτές» στον Αναστασιάδη για τον παιδεραστή (Pics)

«Κοινωνικός ξεσηκωμός για να βάλουμε φρένο»

Περισσότερο λάδι στην φωτιά φαίνεται ότι έριξε η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, το βράδυ της Τετάρτης, σχετικά με την απόφαση των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων να κατέλθουν σε απεργία.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, στο τέλος της δήλωσής του καθιστούσε σαφές το ότι «η Κυβέρνηση εντέλλεται και εκλέγεται από τον λαό για να κυβερνήσει και όχι να κυβερνηθεί από συνδικαλιστές, οι οποίοι τη μια μέρα συναινούν και την επομένη αναιρούν τα όσα έχουν συμφωνήσει.». Μάλιστα, τόνιζε ότι η Κυβέρνηση δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς οποιουδήποτε συνδικαλιστή.

Διαβάστε, επίσης: «Δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε εκβιασμούς»

Αυτό το κομμάτι πυροδότησε την αντίδραση του Αντιπροέδρου της ΟΕΛΜΕΚ, Παντελή Νικολαΐδη, ο οποίος με σχετικές αναρτήσεις, προέτρεψε τον Πρόεδρο να κυβερνήσει και να δείχνει τόλμη και αποφασιστικότητα, όχι μόνο όσον αφορά την αποφυλάκιση παιδεραστών:

«Ας κυβερνήσει λοιπόν... Τόλμη και αποφασιστικότητα όχι μόνο σε αποφυλακίσεις παιδεραστών...»

Ο κ. Νικολαΐδης, προηγουμένως, απηύθυνε έκκληση προς το σύνολο του Κυπριακού λαού για ξεσηκωμό ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές και στον κυβερνητικό αυταρχισμό.

Διαβάστε, επίσης: 48ωρη απεργία Τρίτη και Τετάρτη αποφάσισαν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

«Η Κυβέρνηση θα πληρώσει για όλες τις αντιλαϊκές της πολιτικές. Κοινωνικός ξεσηκωμός για να βάλουμε φρένο στον κυβερνητικό αυταρχισμό.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση