ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντεπίθεση Φίλιου: «Δεν συμφέρει να λυθεί το πρόβλημα» στην Παιδεία (Pic)

«Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός μας θα τους εκπλήξει»

Την έντονη αντίδραση του Προέδρου της ΠΟΕΔ, Φίλιου Φυλακτού, προκάλεσε η αρνητική απάντηση της Κυβέρνησης, αργά το βράδυ της Τρίτης, στην πρόταση που κατέθεσαν οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις, διά χειρός του ιδίου, το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Μέσω facebook, ο κ. Φυλακτού άφησε ξεκάθαρες αιχμές κατά της Κυβέρνησης για μη επιθυμία επίλυσης της κρίσης, με σκοπό την υπερκάλυψη διαφόρων άλλων σκανδάλων.

Διαβάστε, επίσης: ΓΓ ΠΟΕΔ: Αύριο απαντούμε με απεργία (Pic)

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ «υπόσχεται» οτι αυτή την φορά «η ΕΝΟΤΗΤΑ, η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και ο ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ του εκπαιδευτικού κόσμου θα τους εκπλήξει!!!» και τονίζει ότι ο «αγώνας διαρκείας είναι η απάντηση».

Αυτούσια η ανάρτησή του:

«Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018, 22:13...

Η Κυβέρνηση ανακοινώνει την απόφασή της επί της εισήγησης για έξοδο από την κρίση στον χώρο της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

"... Ως εκ τούτου η πρότασή σας θεωρείται αθέτηση των όσων συμφωνήθηκαν και επομένως, είναι απορριπτέα".

Για την Κυβέρνηση η Παιδεία, το Δημόσιο Σχολείο, το σχολείο των παιδιών μας έχει καταντήσει ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ !!!

Διαβάστε, επίσης: «Όχι» στην πρόταση των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων

Αυτό αποδείχθηκε σήμερα πέραν πάσης αμφιβολίας. Δεν συμφέρει να λυθεί το πρόβλημα που οι ίδιοι προκάλεσαν από τις 4 Ιουλίου, για λόγους που ΟΛΟΙ μπορούμε να καταλάβουμε πλέον (Συνεργατισμός, σκάνδαλα, κλπ κλπ).

Λέγεται, ότι τις αποφάσεις τις λαμβάνουν μετά από δημοσκοπήσεις που κάνουν! Δεν έχει σημασία η ουσία του προβλήματος αλλά τι δείχνει μια δημοσκόπηση! Τι μπορώ να κρύψω, τι πρέπει να δείξω, τι κερδίζω, τι χάνω...

Οι δύο προηγούμενες δημοσκοπήσεις της Κυβέρνησης για τις δύο πορείες διαμαρτυρίας, ανατράπηκαν από το ΤΣΟΥΝΑΜΙ και το ΠΟΔΟΒΟΛΗΤΟ του εκπαιδευτικού κόσμου!!!

Διαβάστε, επίσης: Αυτή είναι η επιστολή των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων στον Χαμπιαούρη

Και τώρα, για ακόμη μια φορά η ΕΝΟΤΗΤΑ, η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και ο ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ του εκπαιδευτικού κόσμου θα τους εκπλήξει!!!

Η κοινωνία αν συγκρίνει αυτό που εισηγηθήκαμε σε σχέση με την πρόταση που είχαμε μπροστά μας θα καταλάβει ότι... Η Κυβέρνηση επιζητούσε και επέλεξε τη σύγκρουση, την αναστάτωση, τη διάλυση στο Δημόσιο Σχολείο!

Ο εκπαιδευτικός κόσμος απαντάει...
ΑΓΩΝΑΣ, ΑΓΩΝΑΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X