ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΓΓ ΠΟΕΔ: Αύριο απαντούμε με απεργία (Pic)

Άμεση η απάντηση στο «Όχι» της Κυβέρνησης

Ξεκάθαρο και τελεσίδικο μήνυμα προς την Κυβέρνηση έστειλε ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους, με ανάρτησή του στο facebook, λίγο μετά την απόρριψη της πρότασης των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων από την Κυβέρνηση.

Διαβάστε, επίσης: «Όχι» στην πρόταση των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του: «Συνάδελφοι έχουμε είσπραξει και επίσημα αυτό που αναμενόταν. Εξαντλήσαμε με πολύ κόπο και υπομονή κάθε προσπάθεια. Προσωπικά νιώθω ότι αυτό ήταν το χρέος μας, όσα κι αν έχουμε υποστεί. Η αξιοθρήνητη, υπεροπτική και αλαζονική αρνητική απάντηση τους θα εχει σκληρή ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Η γεμάτη αναλήθειες, ειρωνεία και έμμεσες απειλές η απάντηση τους θα εχει την ανάλογη απάντηση.
Αύριο τα ΔΣ απαντούν με απεργιακά μέτρα που θα αποφασίσουμε όλοι μαζί, συντονισμένα και με πλάνο. Τέλος.»

Νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης, με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, ανέφερε ότι η θέση που προτείνει η ΠΟΕΔ χωρίς συνυπογραφή των άλλων εκπαιδευτικών οργανώσεων απορρίπτεται.

Διαβάστε, επίσης: Αυτή είναι η επιστολή των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων στον Χαμπιαούρη

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για την αντίδραση από πλευράς κυβέρνησης στην πρόταση των εκπαιδευτικών οργανώσεων ο κ. Προδρόμου είπε ότι «αυτή τη στιγμή, ο Πρόεδρος της Διυπουργικής Επιτροπής, (ΣΣ Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης) δίνει γραπτή απάντηση εκ μέρους της Επιτροπής και της Κυβέρνησης στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔ που έστειλε την επιστολή σήμερα το απόγευμα».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X