ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Έζησε ένα εφιάλτη όταν έστειλε ροζ βίντεο σε συμμαθητή της

Είχε δημοσιευθεί σε ιστοσελίδα ενηλίκων

Ροζ βίντεο στιγμάτισε 14χρονη όταν έκανε το λάθος να στείλει ακατάλληλο περιεχόμενο με αυτήν πρωταγωνίστρια σε συμμαθητή της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» το περιστατικό σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2015.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 18χρονος σήμερα κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι τον Δεκέμβριο του 2015 του απεστάλη βίντεο μερικών δευτερολέπτων από 14χρονη συμμαθήτρια του, στο οποίο εμφανιζόταν να αυνανίζεται.

Ο κατηγορούμενος έστειλε το συγκεκριμένο βίντεο σε φίλο του, τον Ιανουάριο του 2016.

Διαβάστε επίσης Εξαφάνιση - Θρίλερ: Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη της Ελένης

Η συνέχεια εφιαλτική για την ανήλικη. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, το βίντεο είχε δημοσιευθεί σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη», για την διαρροή του βίντεο, ενημερώθηκε φίλος της 14χρονης, τον Ιανουάριο του 2017, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τη μητέρα της για να προβεί σε καταγγελία και να διαγραφεί το βίντεο.

Το δικαστήριο, λαμβάνοντας υπόψη μια σειρά από ελαφρυντικούς παράγοντες και κυρίως την ηλικία του κατηγορουμένου, όταν διέπραξε το αδίκημα, επέβαλε ποινή εκτέλεσης κοινοτικής εργασίας χωρίς αμοιβή για 40 ώρες και διάταγμα κηδεμονίας για ένα έτος.

Να σημειωθεί ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας έστειλε ηχηρά μηνύματα στους εφήβους, για το πόσο επικίνδυνο είναι να ανταλλάσσουν μεταξύ τους ή να δημοσιοποιούν υλικό άσεμνου περιεχομένου στο διαδίκτυο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X