ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφάνιση - Θρίλερ: Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη της Ελένης

Εντατικές οι έρευνες για τον εντοπισμό της

Ξανάρχισαν από νωρίς το πρωί οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, της πολιτικής άμυνας, της υπηρεσίας Θήρας , συγγενών και φίλων με επίκεντρο την χερσόνησο του Ακάμα για τον εντοπισμό της 69χρονης Γερμανίδας που διαμένει μόνιμα στην Αργάκα και τα ίχνη της χάθηκαν το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης Χάκερ με έδρα την Κύπρο «κτύπησε» μεγάλες εταιρείες παγκόσμια

Η 69χρονη Ελένη Πλακίδη, που είναι παντρεμένη με Ε/κ, αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης για να μεταβεί σε περίπτερο και έκτοτε αγνοείται. Σύμφωνα με την οικογένεια της το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα μνήμης.

Στο πλαίσιο των ερευνών το σαλούν όχημα της 69χρονης εντοπίστηκε σε παραλιακή περιοχή του Ακάμα, κολλημένο στις λάσπες και κλειδωμένο.

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της και απευθύνει έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, στο τηλέφωνο 26806280, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X