ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο ξύλο σε γυμνάσιο της Λευκωσίας - «Θα δεις τι θα σου κάνουμε»

Τι υποστηρίζει λειτουργός του σχολείου

24news team

Έντονο προβληματισμό προκαλούν τα όσα διαδραματίστηκαν πρόσφατα σε γυμνάσιο της πρωτεύουσας, με μαθήτριες να πιάνονται στα χέρια.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, μεταξύ μαθητριών ηλικίας 12 και 15 ετών, που αντάλλαξαν μπουνιές και κλωτσιές, με τους συμμαθητές τους να δείχνουν να απολαμβάνουν το θέαμα καταγράφοντάς το στα κινητά τους. Το αποτρόπαιο βίντεο που βρίσκεται στην κατοχή μας, δεν το αναπαραγάγουμε για λόγους δεοντολογίας.

Πώς ξεκίνησε ο άγριος καβγάς

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24News, ο καβγάς έλαβε χώρα μετά τη λήξη των μαθημάτων, έξω από το σχολείο την ώρα που αποχωρούσαν οι μαθητές.

Μαρτυρία από πλευράς της νεαρής που δέχθηκε την επίθεση, αναφέρει ότι η 12χρονη μαθήτρια πρώτης γυμνασίου, δεχόταν εκφοβισμό από μεγαλύτερες συμμαθήτριες της για να μην κάνει παρέα με κάποια συγκεκριμένα άτομα που ήταν δικοί τους φίλοι.

Μετά τη λήξη του σχολείου, οι μαθήτριες μαζεύτηκαν γύρω από τη νεαρή και ξεκίνησαν τη λεκτική επίθεση λέγοντάς της: «Θα δεις τι θα σου κάνουμε», και στη συνέχεια ξεκίνησαν να την κτυπούν. Στην προσπάθειά της να αμυνθεί, η μαθήτρια της πρώτης γυμνασίου ενεπλάκη στον καβγά, με γυναίκα περαστικό που βρισκόταν στο σημείο, να παρεμβαίνει για να τις χωρίσει. Όπως μας λέχθηκε μάλιστα, η συγκεκριμένη γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία που έφθασε στο σημείο για εξετάσεις. Η μαθήτρια μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες από την οικογένειά της, όπου της έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, αφού είχε έντονους πόνους αλλά και μελανιές σε πολλά σημεία του σώματός της.

Τι αναφέρει το σχολείο

Όπως μας αναφέρθηκε πάντως από άτομο που εργάζεται στο γυμνάσιο, λειτουργός είδε το περιστατικό που έλαβε χώρα εκτός του σχολείου και κάλεσε την Αστυνομία. Οι μαθήτριες και οι γονείς τους κλήθηκαν την επομένη στο σχολείο για ενημέρωση, και οι μαθήτριες τιμωρήθηκαν για το περιστατικό βίας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, για το συμβάν η Αστυνομία πήρε κατάθεση, μέχρι στιγμής, από ένα άτομο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση