ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι νομίζουμε ότι προσέχουν οι άντρες σε εμάς, και τι πραγματικά προσέχουν

Σύμφωνα με τον relationship expert James Michael Sama

must.com.cy

Κάθε φορά που έχουμε ένα νέο ραντεβού, ακόμα και σε μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί να μας προκαλούν ερωτήματα που αφορούν την αυτοπεποίθησή μας. Μήπως στον σύντροφο μας δεν αρέσουμε πια, ειδικά τώρα που έχουμε αλλάξει εμφάνιση; Και αν κάνουμε κάτι όπως να πιούμε πολύ ή να φάμε υπερβολικά ή να είμαστε σεξουαλικά ενεργοί από το πρώτο ραντεβού, τι θα σκεφτεί για εμάς ο σύντροφός μας;

Θα έπρεπε να έχουμε αφήσει πίσω μας αυτές τις ανησυχίες, καθώς η ανθρωπότητα εξελίσσεται και τα ταμπού του παρελθόντος καταρρίπτονται. Δεν είναι ποτέ αργά να το κάνουμε. Αυτό μας το επιβεβαιώνει και ο ειδικός στις σχέσεις, James Michael Sama, ο οποίος μας λέει ότι οι άνδρες δεν εστιάζουν σε όλα αυτά που νομίζουμε ότι εστιάζουν, ή τουλάχιστον οι άνδρες με τους οποίους αξίζει να έχουμε σχέση.

Ο James μας λέει ότι στους άντρες δεν είναι σημαντικό αν έχουμε τέλεια μαλλιά ή μακιγιάζ κάθε μέρα. Αυτό που μετράει για αυτούς είναι η προσπάθεια που κάνουμε για να δείχνουμε όμορφες, είτε για εμάς είτε για μια ειδική περίσταση, όπως ένα ραντεβού μαζί τους. Ωστόσο, μας συμβουλεύει να μην είμαστε πολύ αυστηρές με τον εαυτό μας.

Διαβάστε την συνέχεια στο must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχέσεις: Τελευταία Ενημέρωση