ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 πανωφόρια που όλοι οι κομψοί άντρες έχουν στην γκαρνταρόμπα τους

Δείτε ποια items αξίζει να εντάξετε στις εμφανίσεις σας για να τις αναβαθμίσετε

24news team

Το παλτό αποτελεί το κύριο στοιχείο που βλέπει κανείς σε μια εμφάνιση κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, εφόσον είναι το ρούχο που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου μας.

Ένα κομψό παλτό/ πανωφόρι, μπορεί άμεσα να αναβαθμίσει ένα σύνολο και να το κάνει πιο μοντέρνο και πιο διαχρονικό, δίνοντάς του περισσότερο ενδιαφέρον.

Ένα ποιοτικό παλτό είναι αναμφίβολα μια επένδυση, καθώς μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια και να παραμένει στη μόδα εάν κάνετε μια timeless επιλογή στο σχέδιο και το χρώμα.

Υπάρχουν πολλά είδη παλτών στην αγορά, με την μεγάλη ποικιλία να προσφέρει επιλογές για διάφορες περιστάσεις και στυλ.

Δείτε ποια ωστόσο είναι τα παλτό και πανωφόρια που έχουν όλοι οι κομψοί άντρες στην γκαρνταρόμπας τους, για να μπορούν να κάνουν upgrade τόσο τις εμφανίσεις του γραφείο όσο και τις πιο casual, για μια βόλτα στην εξοχή ή στην πόλη.

Παλτό από Zara

Κλασικό καμηλό παλτό

Το απλό, κλασικό καμηλό παλτό είναι το μοναδικό item που μπορεί να κάνει οποιοδήποτε σύνολο σας πιο επίσημο. Το συγκεκριμένο ρούχο θα αναβαθμίσει πολύ, ακόμα και το πιο απλό look. Άκρως κατάλληλο για τις εμφανίσεις στο γραφείο.

Μπουφάν από Massimo Dutti

Puffer σακάκι

Το puffer μπουφάν από την άλλη είναι ένα casual item που θα σας κρατήσει ζεστούς στις βόλτες του Σαββατοκύριακου. Συνδυάστε το με cargo παντελόνι και ένα πλεκτό με κολάρο για να πέτυχετε ένα κομψό αλλά και συνάμα casual σύνολο.

Shearling σακάκι από Mango

Shearling σακάκι

Το shearling σακάκι μπορεί να θεωρηθεί τόσο casual όσο και κατάλληλο να ολοκληρώσει ένα σύνολο που αποτελείται από ένα tailored παντελόνι και blazer. Όλα εξαρτούνται από τον τρόπο που θα το συνδυάζετε και την περίσταση στην οποία θέλετε να εμφανιστείτε με αυτό. Το σακάκι με μάλλινη επένδυση λοιπόν, αποτελεί το τέλειο piece για να φορέσετε με τα πάντα, από hoodie σε πουκάμισο κτλ.

Parka παλτό από Zara

Απλό παλτό parka

Το απλό parka σακάκι είναι το μπουφάν που θα πάρετε μαζί σας στις χειμερινές σας εξορμήσεις, το οποίο θα σας κρατήσει ζεστασιά ενώ θα δώσει ένα πιο sporty εφέ στις εμφανίσεις σας. Δεν απαγορεύετε να το φορέσετε μαζί και με πιο κομψά κομμάτια, ωστόσο το προτιμούμε με jean, cargo pants και φόρμες.

Trench coat από Mango

Κλασική καμπαρντίνα

Η κλασική καμπαρντίνα δεν είναι το πανωφόρι που θα σας κρατήσει ζεστασιά, αλλά είναι αυτό που θα σας χαρίσει στυλ και φινέτσα, όπως και αν το συνδυάσετε. Είναι μια καταπληκτική επιλογή για να ολοκληρώσετε τα σύνολά σας κατά τη διάρκεια της μεταβατικής εποχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Grooming: Τελευταία Ενημέρωση