ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

4 κανόνες για να έχετε πάντα περιποιημένο μούσι

Αναδείξτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας με τον πιο απλό τρόπο

24news team

Το μούσι είναι ένα χαρακτηριστικό που πολλοί άνδρες υιοθετούν και ανάλογα με το σχήμα και το μήκος του, δημιουργεί μια συγκεκριμένη εξωτερική εμφάνιση στον καθένα.

Φυσικά, το μήκος και το σχήμα που θα επιλέξετε, θα πρέπει να κολακεύει το σχήμα του προσώπου σας, επομένως το να συμβουλευτείτε τον κουρέα σας είναι σημαντικό. Μπορείτε βεβαίως να πειραματιστείτε με αυτό, δοκιμάζοντας διάφορα looks μέχρι να ανακαλύψετε εκείνο που σας κάνει να νιώθετε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Αφού λοιπόν βρείτε το look που σας ταιριάζει, τώρα είναι η ώρα να το διατηρήσετε και να το περιποιηθείτε, έτσι ώστε να έχετε πάντα μια συγυρισμένη και κομψή εξωτερική εμφάνιση.

Ακολουθούν πιο κάτω 4 κανόνες για να έχετε πάντα περιποιημένα γένια:

1. Είναι πολύ σημαντικό να πλένετε τα γένια σας καθημερινά, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό σαπούνι. Εμπιστευτείτε τον κουρέα σας, για να σας προτείνει τα καλύτερα.
2. Σε περίπτωση που έχετε πλούσιο μούσι, καλό θα ήταν να το χτενίζατε κάθε μέρα, για να φαίνεται περιποιημένο χωρίς κόμπους.
3. Τα γένια με το χρόνο θα μεγαλώνουν και τις περισσότερες φορές η κάθε τρίχα θα μεγαλώνει με το δικό της ρυθμό. Αυτό δίνει μία απεριποίητη εικόνα. Φροντίστε λοιπόν να τριμάρετε τα γένια σας μία φορά τη βδομάδα και να τα τελειοποιείτε με ένα ψαλιδάκι, ώστε να είναι ομοιόμορφα.
4. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό το μούσι σας να είναι «καθαρό», δηλαδή να με τη ξυριστική μηχανή σας να αφαιρείτε τις τρίχες από το λαιμό και τα μάγουλα. Με αυτόν τον τρόπο θα τονίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας με τον πιο κολακευτικό τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Grooming: Τελευταία Ενημέρωση