ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Το κινητό που θα γίνει ο νέος σου βοηθός!

Για σένα που βασίζεσαι στην ισχυρή απόδοση

Για σένα που βασίζεσαι στην ισχυρή απόδοση, χρειάζεσαι μπαταρία μεγάλης διάρκειας, τίποτα λιγότερο από έξυπνη τεχνολογία και ένα φοβερό λειτουργικό σύστημα που δεν θα σε προδώσει ποτέ!

Δεν είναι μόνο οι πληροφορίες που έχεις αποθηκευμένες στο κινητό σου, ούτε ότι πολλές φορές όλη τη δουλειά της ημέρας την κάνετε μαζί. Είναι που έχεις από αυτό τις απαιτήσεις που έχεις και από τον ίδιο σου τον εαυτό: θέλεις να αποδίδει στο φουλ και να μπορεί να σε συντροφεύει επάξια κάθε στιγμή της ημέρας. Το Honor 9 το γνωρίζει αυτό πολύ καλά, καθώς διαθέτει:


Ισχυρή απόδοση
O επεξεργαστής του Honor 9 χαρίζει στη συσκευή κορυφαίες επιδόσεις, όντας πλαισιωμένος από έως και 4 GBRAM και 64 GB μνήμης. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική διαχείριση πόρων που επιτυγχάνει το περιβάλλον EMUI 5.1, εφαρμογές και παιχνίδια τρέχουν άψογα, όσο υψηλές κι αν είναι οι απαιτήσεις τους.

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας
Η μπαταρία των 3020 mAh σε συνδυασμό με την τεχνολογία έξυπνης διαχείρισης ενέργειας, προσφέρει την απαραίτητη αυτονομία που δεν θα σε προδώσει εκείνη τη στιγμή που το χρειάζεσαι περισσότερο. Και αν μέσα από το σοβαρό κοστούμι σου κρύβεις έναν gamer, πρέπει να ξέρεις πως το Huawei Honor 9 διαθέτει το σύστημα Game Performance Cruise το οποίο παρακολουθεί κάθε παιχνίδι που παίζεις, φροντίζοντας να σου παρέχει την απαραίτητη ισχύ για να το απολαύσεις υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ουσιαστικά ρυθμίζει την απόδοση του επεξεργαστή ώστε να καλύψει τις απαιτήσεις του εκάστοτε τίτλου ανά πάσα στιγμή, κρατώντας την κατανάλωση ενέργειας και κατ’ επέκταση τη θερμοκρασία της συσκευής στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.


Έξυπνη τεχνολογία και φοβερό λειτουργικό σύστημα
Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων του Honor 9 σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις γρήγορα τη συσκευή σου χωρίς να τη σηκώσεις, ενώ παράλληλα οι μηχανικοί της Huawei έχουν εξοπλίσει το smartphone με έναν ιδιαίτερα εξελιγμένο αλγόριθμο που χρησιμοποιεί τεχνικές μηχανικής μάθησης (machine learning), ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία των συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης. Στην πράξη, όσο περισσότερο χρόνο περνάς μαζί με το Honor 9 σας, τόσο πιο γρήγορο θα γίνεται.

*Η Huawei ιδρύθηκε το 1987 και είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών, με πελατοκεντρική καινοτομία και ισχυρές συνεργασίες. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Ευτυχείς χωρίς Facebook

Ευτυχείς χωρίς Facebook

Περισσότερος χρόνος για διαπροσωπικές σχέσεις με τους φίλους και την οικογένεια
 |  TECH
X