ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Έτσι θα κατεβάσετε το αρχείο που κρατά για εσάς το Facebook (Vid)

Μητρώο με χιλιάδες πληροφορίες για την ζωή σας

Ύστερα από το σκάνδαλο με την Cambridge Analytica, η συζήτηση που κυριαρχεί είναι το «τι γνωρίζει» το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο για εμάς.

Το Facebook, λοιπόν, κρατάει αρχείο για κάθε κίνηση που κάνετε μέσα στο κοινωνικό δίκτυο από τότε που μπήκατε για πρώτη φορά. Δεν ξεχνάει ποτέ, τίποτα...

Έχει αποθηκευμένη κάθε φορά που έχετε συνδεθεί, διαφημίσεις η εκδηλώσεις που έχετε κάνει κλικ, συμβάντα στα οποία έχετε προσκληθεί, λίστα με τα άτομα που ακολουθείτε, τους φίλους σας, τη γενέτειρά σας, κάθε μήνυμα που έχετε στείλει ή λάβει, κάθε ενημέρωση κατάστασης και πολλά άλλα.

Ουσιαστικά, είναι η ιστορία όσων έχετε κάνει στο Facebook. Με χιλιάδες πληροφορίες για την ζωή σας, τις προτιμήσεις σας, ακόμα και τις απόψεις σας.

Αυτά είναι επίσης τα δεδομένα που μπορεί να χρησιμοποιήσει το Facebook για να μάθει περισσότερα για εσάς, ή να το κάνουν άλλοι όταν αποκτούν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα δεδομένα σας. Δείτε λοιπόν πώς μπορείτε να τσεκάρετε όλα όσα γνωρίζει το Facebook για εσάς και πώς να κατεβάσετε το δικό σας αρχείο αυτών των πληροφοριών.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Ευτυχείς χωρίς Facebook

Ευτυχείς χωρίς Facebook

Περισσότερος χρόνος για διαπροσωπικές σχέσεις με τους φίλους και την οικογένεια
 |  TECH
X