ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην κρατική έκθεση το Cyprus Comic Con

24sports team

info@24sports.com.cy

Η μεγαλύτερη εκδήλωση ποπ-κουλτούρας στην Κύπρο, το Cyprus Comic Con επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά και υπόσχεται περισσότερες εκπλήξεις στους επισκέπτες της.

Φέτος, το CCC θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου (από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00), στις εγκαταστάσεις της Κρατικής Έκθεσης.

Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες που θα λάβουν χώρο, οι επισκέπτες θα δουν από κοντά διάφορους καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό, ειδικούς προσκεκλημένους από το χώρο των κόμικ, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, την καθιερωμένη παρέλαση και τον διαγωνισμό cosplay, τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών και επιτραπέζιων, κινηματογραφικό φεστιβάλ, παζαράκι, φεστιβάλ εξωτερικού χώρου, ζωντανή μουσική και άλλα. Στους χώρους θα βρίσκονται και διάφορα καταστήματα που θα προσφέρουν προϊόντα που αφορούν την geek κουλτούρα, με θέματα από τα κόμικ, τον κινηματογράφο, τα κινούμενα σχέδια αλλά και τα βιντεοπαιχνίδια.

Εισιτήρια
Όπως πέρσι, έτσι και φέτος τα πακέτα των εισιτηρίων χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Το μονοήμερο (€5), το διήμερο (€8) και το VIP Pass, η τιμή του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.cypruscomiccon.org).

Ο Οργανισμός
Το Cyprus Comic Con είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος σκοπό έχει τη διάδοση της ποπ κουλτούρας στην Κύπρο, αλλά και την καθιέρωση της ετήσιας εκδήλωσης αυτής ούτως ώστε να ελκύει και επισκέπτες από τις γειτονικές χώρες και όχι μόνο. Στην περσινή έκθεση, η οποία ήταν διήμερη για πρώτη φορά, πέραν των 12 χιλιάδων επισκεπτών παρευρέθηκαν στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου «Φιλοξενία»

 

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

X