ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Η Samsung μετά το Note 7 ανακαλεί εκατομμύρια πλυντήρια

Δεν λένε να τελειώσουν τα προβλήματα για τη Samsung καθώς μετά τη διακοπή παραγωγής του Note 7 και πριν ακόμα κοπάσει ο θόρυβος, ανακαλεί περίπου 2,8 εκατομμύρια πλυντήρια στις ΗΠΑ, μετά από αναφορές ότι για αποκόλληση του πάνω μέρους των συσκευών.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Samsung είχε λάβει 733 αναφορές για πλυντήρια όπου είχε σημειωθεί υπερβολική δόνηση ή αποκόλληση του πάνω μέρους του πλυντηρίου. Η εταιρεία επεσήμανε ότι θα παρέχει στους πελάτες δωρεάν επισκευή στο σπίτι ή αποζημίωση για να αγοράσουν νέο πλυντήριο, και επιστροφή χρημάτων για τους νέους πελάτες.

Η ανάκληση αφορά 34 μοντέλα από το 2011 και μετά. Μάλιστα έχουν γίνει ήδη αγωγές για τα πλυντήρια, με κάποιους καταναλωτές να υποστηρίζουν ότι οι συσκευές εξερράγησαν κατά τη χρήση.

Η Samsung διευκρίνισε πως δεν επηρεάζονται συσκευές εκτός βόρειας Αμερικής. Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της Wall Street Journal, τον Απρίλιο του 2013, είχε ανακαλέσει 150.000 πλυντήρια στην Αυστραλία, μετά από από αναφορές ότι προκλήθηκαν φωτιές από τις συσκευές.

Σημειώνεται πως η εταιρεία είναι ήδη αντιμέτωπη με αγωγές για τα πλυντήριά της, με την πιο γνωστή από αυτές να έχει υποβληθεί από τρεις καταναλωτές, που υποστηρίζουν ότι οι συσκευές τους «εξερράγησαν» κατά τη χρήση και πως η εταιρεία γνώριζε για το πρόβλημα τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2013, λόγω υπόθεσης με «έκρηξη» πλυντηρίου στην Καλιφόρνια όπου τραυματίστηκε μια γυναίκα. Η συγκεκριμένη αγωγή περιλαμβάνει φωτογραφίες πλυντηρίων με αποκολλημένα τα άνω μέρη, ενώ σχετικά βίντεο κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Μία από τους ενάγοντες, η Μισέλ Θάξτον (Ντάλας) υποστηρίζει πως το πλυντήριό της, το οποίο είχε αγοράσει τον Μάιο του 2015, εξερράγη ξαφνικά τον Απρίλιο του 2016.

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Ευτυχείς χωρίς Facebook

Ευτυχείς χωρίς Facebook

Περισσότερος χρόνος για διαπροσωπικές σχέσεις με τους φίλους και την οικογένεια
 |  TECH
X