ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερευνά και η Apple τα περιστατικά εκρήξεων;

Η πλειοψηφία των media έχει στραμμένη την προσοχή της στο Samsung Galaxy Note 7, με την Samung να σταματά ξανά τις πωλήσεις και να ζητά από τους χρήστες να το απενεργοποιήσουν, φαίνεται και η Apple να κάνει τη δική της έρευνα για τα iPhones.

Πρόκειται για τα iPhone 6s Plus, τα οποία πρωταγωνίστησαν σε δυο περιπτώσεις φωτιάς την περασμένη εβδομάδα. Το ένα περιστατικό αφορά στην Yvette Estrada, η οποία αναφέρει ότι πριν από δυο μέρες το iPhone 6s Plus της ξεκίνησε να βγάζει καπνούς ενώ φόρτιζε και στη συνέχεια έπιασε φωτιά. Όταν επικοινώνησε με την Apple, η εταιρεία της προσέφερε νέο φορτιστή, 2 Apple Watch stands που καταστράφηκαν από τη φωτιά του iPhone και αντικατάσταση με νέο iPhone 6s Plus. Της έγινε επίσης η πρόταση να πάρει το iPhone 7, αρκεί να καλύψει τη χρηματική διαφορά.

Το δεύτερο iPhone 6 Plus πήρε φωτιά πριν από μια εβδομάδα, στην τσέπη ενός μαθητή, ενώ βρισκόταν στην τάξη. Ο Darin Hlavaty επεσήμανε ότι η μπαταρία ήταν νεκρή εκείνη την ώρα και ότι δεν βρισκόταν σε διαδικασία φόρτισης.

Η Apple δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια επίσημη δήλωση, όμως οι πληροφορίες τη θέλουν να έχει ξεκινήσει τη δική της έρευνα όσον αφορά στις εκρήξεις του περσινού iPhone 6s Plus. Όμως, αν έχει ξεκινήσει πράγματι την έρευνά της, τότε μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα.

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

X