ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Playstation 4 Pro είναι γεγονός

Η Sony παρουσίασε σε ειδικό event που έκανε στην Νέα Υόρκη, το νέο βελτιωμένο PlayStation 4 Pro.

Το νέο PlayStation 4 Pro διαθέτει πιο γρήγορο επεξεργαστή, καλύτερα γραφικά και υποστηρίζει 4K ανάλυση στα παιχνίδια, επίσης διαθέτει έξοδο 4K και HDR video ενώ ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος που προσφέρει είναι στο 1ΤΒ.

Επιπλέον, το PS4 Pro θα είναι ιδανικός σύντροφος για το PlayStation VR αφού πλέον οι developers θα μπορούν να αυξήσουν την ευκρίνεια των σκηνών, το frame rate και άλλα.

Η Sony με το Playstation 4 Pro δεν θέλει να αντικαταστήσει το Playstation 4, μιας και τα δύο θα πωλούνται παράλληλα στα καταστήματα, απλά θέλει με τη νέα κονσόλα να πάει σε άλλο επίπεδο την εμπειρία του παιχνιδιού μέσα από το PS4 προσελκύοντας με αυτό τον τρόπο περισσότερους gamers.

Το PlayStation 4 Pro θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου και θα έχει τιμή 399 δολάρια/ 399 ευρώ. Τα νέα παιχνίδια θα μπορούν να παιχτούν και στην παλιά κονσόλα.

Τέλος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Sony ανακοίνωσε και το νέο κατά 30% πιο ελαφρύ και πιο κομψό, PlayStation 4 Slim, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου σε τιμή στα 299 δολάρια/ 299 ευρώ.

πηγή: newsit.gr

Tech: Τελευταία Ενημέρωση