ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιδανικό όργανο αποκατάστασης

To COGY Peda Wheelchair έιναι ανταγωνιστικό και εμψυχωτικό για τους αθλητές και προσφέρει πιο γρήγορη ανάρρωση απο τραυματισμούς.

To COGY Pedal Wheelchair είναι ένα εξαιρετικό όργανο γυμναστικής και αποκατάστασης για αθλητές που αναρρώνουν από τραυματισμούς στα πόδια τα γόνατα τους αστραγάλους, τους δικεφάλους και στο ισχίο. Η ποδηλασία χρησιμοποιείται ευρέως για αποκατάσταση και ενδυνάμωση αθλητών με αυτού τους είδους τραυματισμούς. Παρόλα αυτά αυτό που κάνει το COGY Pedal Wheelchair καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο στατικό εξοπλισμό στο γυμναστήριο είναι το γεγονός ότι είναι δυναμικό, περισσότερο ανταγωνιστικό και εμψυχωτικό για τους αθλητές και προσφέρει πιο γρήγορη ανάρρωση αφού απαιτεί από τον χρήστη πολύ περισσότερες ανθρώπινες αισθήσεις γεγονός που το κάνει περισσότερο διασκεδαστικό για τον αθλητή που το χρησιμοποιεί.

Μπορεί να θεωρηθεί ως μια κινητή μηχανή ποδηλασίας και σε σύγκριση με άλλα ποδηλατικά μηχανήματα  παρέχει πολλά περισσότερα κίνητρα αλλά και περισσότερη εμψύχωση για τον χρήστη. Μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό για τους αθλητές να κάνουν την προπόνηση ενδυνάμωσης και συντήρησης για να επανέλθουν στους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης ο στατικός εξοπλισμός δεν προσφέρει ανταγωνιστικές ιδιότητες αντίθετα με το COGY Pedal Wheelchair όπου οι αθλητές μπορούν να το οδηγήσουν, να κινηθούν ανάμεσα σε κώνους και να εκτελέσουν πολλαπλές ασκήσεις γυμναστικής και αποκατάστασης με τους συμπαίκτες τους. Αυτό το κάνει πολύ πιο δυναμικό και ενδιαφέρον για να το χρησιμοποιεί κάποιος αφού είναι κινητό και οδηγείται όπως ένα ποδήλατο η ένα σκούτερ γεγονός που το κάνει πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό για τον αθλητή. Αυτό έχει ως συνέπεια την ενίσχυση της απόδοσης αλλά και του χρόνου αποκατάστασης του αθλητή.