ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Victoria Lomba

Θυμάστε τα οπίσθια της Kim σε αυτή την περίφημη φωτογράφιση πριν από δύο χρόνια σχεδόν; Ε, άμα δείτε τη Victoria Lomba θα θεωρήσετε νορμάλ την Kim.

Όταν κυκλοφόρησε αυτή η φωτογράφιση της Kim το Νοέμβριο του 2014 με το ποτήρι της σαμπάνιας που στέκεται στα οπίσθια της, εκτός από το χαβαλέ γύρω από τα οπίσθια-τραπεζάκι, έγινε και μια συζήτηση για το πόσο νορμάλ είναι αυτό που προωθεί η Kim;

Ή για το αν αρέσει αυτό το θέαμα στους άντρες; Ας αφήσουμε απ΄έξω την όποια φαντασίωση μπορεί να έχει ο καθένας και ας σταθούμε στο πρώτο ερώτημα. Πριν από αυτό το ποστ θα έλεγες ότι δεν είναι νορμάλ. Δες τη Victoria Lomba πρώτα και μετά έλα να μας μιλήσεις.

Η Victoria Lomba είναι μία από τις γυναίκες των social media που έχουν κατακτήσει Facebook και Instagram τα τελευταία δύο χρόνια. Πώς το έκαναν; Με το κορμί τους. Γιατί το έκαναν; Για να βγάλουν λεφτά. Γιατί δεν το δείχνουν έτσι απλά.

Κρατάνε πάντα στο χέρι τους ένα προϊόν - συνήθως fitness - και σου περνάνε το μήνυμα με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Το ζήτημα στην περίπτωση της είναι όχι έχει οπίσθια που είναι όντως εκτός σκέψης και φαντασίας.

Γενικά το κορμί της, αλλά ακόμα περισσότερο αυτό το σημείο. Εννοείται πως όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι με στρινγκ και με κολλητά σορτσάκια. Σκύβει, στήνεται, στη μπανιέρα, στο κρεβάτι, σε φράχτες, έχει ρεπερτόριο.

Το κορίτσι της ημέρας: Τελευταία Ενημέρωση

X