ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Maryna Linchuk

Σπάνια συναντά κανείς σε μοντέλο πασαρέλας τέτοια οπίσθια και η Maryna Linchuk είναι ένα είδος υπό εξαφάνιση στον κλάδο της.

Πόσες φορές έχεις δει μοντέλο που να μην είναι ακτινογραφία; Μιλάμε για τα μοντέλα που κάνουν περάσματα από την πασαρέλα, όχι αυτά των περιοδικών, των εσωρούχων και των μαγιό. Πιθανότατα πολύ λίγες. Έχεις δει όμως.

Αυτό είναι που θα σε κάνει να εκτιμήσεις περισσότερο τη Maryna Linchuk, η οποία διαφέρει σε σχέση με τα ειωθότα. Δεν χρειάζονται πολλά για να το καταλάβεις. Αρκεί να δεις τη νέα της φωτογράφιση.

Η 28χρονη από το Μινσκ της Λευκορωσίας φωτογραφήθηκε για ένα brand εσωρούχων της πατρίδας της και είναι λόγος για να εκτιμήσει ο χώρος της μόδας τις γυναίκες που δεν είναι οδοντογλυφίδες, αλλά έχουν τα πιασίματα τους. Κι έτσι όπως το λέμε θα φαίνεται λες και η κοπέλα είναι γεματούλα. Όχι. Είναι ένα τέλειο κορμί.

Ακόμα πιο τέλεια είναι τα οπίσθια της όπως θα καταλάβεις από τις φωτογραφίες που φοράει κορμάκι και στέκεται μπροστά σε ένα παράθυρο με τις τιράντες ελαφρώς κατεβασμένες και την πλάτη γυρισμένη.