ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Arianny Celeste

Η Arianny Celeste βγάζει το ζην της μέσω του Ultimate Fighting Champion, αλλά το ευ ζην της το παίρνει μέσα από τις φωτογραφίσεις της.

Μπορεί ο άντρας να θέλει να έχει τον ρόλο του προστάτη, να αγκαλιάζει τη γυναίκα του και να της παρέχει την ασφάλεια, όταν όμως έρχεται η στιγμή να βρεθούν μαζί στο κρεβάτι, θα ζητήσει και πιο άγριες καταστάσεις.

Και για να τις ζητήσει θα πρέπει η γυναίκα να του το βγάζει. Να μην είναι μη μου άπτου. Η Arianny Celeste όχι απλώς το βγάζει, αλλά παίρνει την πρωτοβουλία και σε ξαφνιάζει.

Πρόκειται για μια κοπέλα που δεν σου γεμίζει το μάτι ότι βρίσκεται στις αρένες του UFC και ότι έχει χέρι που μπορεί να κάνει ζημιές. Κι όμως. Βέβαια το χέρι της κάνει σωματικές ζημιές και σε μικρό βαθμό. Αντιθέτως, το κορμί της είναι αυτό που φέρνει τις πιο βαθιές αμυχές.

Η Arianny Celeste είναι ένα κορίτσι που θες να το ακολουθείς στο Instagram, που θα ήθελες να το πετύχεις στην παραλία και να το κοιτάς διαρκώς. Έχει οπίσθια ιδανικά, δεν φοβάται να τα δείξει, ενώ δεν πάει πίσω και στο πάνω μέρος.