ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Alexis Ren

Κακά τα ψέματα, κάθε άντρας θέλει να περάσει ένα βράδυ με πληθωρικές γυναίκες, αλλά θέλει να ζήσει με κορίτσια όπως η Alexis Ren.

Δεν θα πούμε κάτι πρωτότυπο, αλλά κάθε άντρας θέλει να έχει πολλές εμπειρίες στην σεξουαλική του ζωή. Και θέλει αυτές οι εμπειρίες να είναι με γυναίκες που έχουν πράγματα να πιάσεις, να τα ευχαριστηθείς, γυναίκες που ξέρουν ότι δεν μπορούν να τις έχουν σε κανονική σχέση, γιατί θα νιώθουν κάθε στιγμή ότι πρέπει να αμυνθούν. Αντιθέτως, για την σχέση ζωής που θα κάνουν, ψάχνουν μια κοπέλα, αυτή που την βλέπεις και λες «κοπέλα μου». Αυτό ακριβώς είναι η Alexis Ren.

Είναι το κορίτσι που θα δεις σε μια ταινία να στέκεται στη θέση του συνοδηγού σε ένα καμπριολέ ή ένα τζιπ με ανοιχτό παράθυρο και ο ήλιος να μοιάζει σα να ταιριάζει πάνω της. Η Alexis Ren έχει το ξανθό του ήλιου, έχει ξανθό δέρμα και είναι εκείνη που μπορείς να σκέφτεσαι και ρομαντικά και πονηρά. Όχι μόνο πονηρά. Το ρομαντικό το πιάνει με το πρόσωπο της. Το πονηρό το πετυχαίνει άψογα με το υπόλοιπο σώμα.

Ιδίως τα οπίσθια της που τα δείχνει με κάθε ευκαιρία και πάντα φορώντας το μαγιό της, που είναι πάντα μπραζίλιαν ή στρινγκ. Α, και το πάνω μέρος συνηθίζει να το βγάζει, για να κυλιέται στην άμμο. Θες κάτι άλλο;

X