ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Combo δυάδα από Τσου Λου

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Απόψε διεξάγεται η πρώτη παρτίδα της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τα παιχνίδια των τεσσάρων τελευταίων ομίλων (από τον 5ο μέχρι τον 8ο). Ξεχωρίζει η ματσάρα που θα γίνει στο Βεστφάλεν ανάμεσα στην Ντόρτμουντ  και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σημερινό κουπόνι με δυσκόλεψε αρκετά γιατί τα πλείστα παιχνίδια είναι αμφίρροπα ενώ στα ματς που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί οι αποδόσεις είναι εξευτελιστικές.

Μετά από πολλή σκέψη κατέληξα σε δυο συνδυαστικά στοιχήματα (combo bets) για να ανεβάσω τις αποδόσεις.

Κάνουμε αρχή με την αναμέτρηση του 5ου ομίλου ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Τότεναμ. Η ομάδα του Ποκετίνο ηττήθηκε από τη Μονακό στην πρώτη αγωνιστική ενώ οι Μοσχοβίτες απέσπασαν ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Λεβερκούζεν.

Τα «σπιρούνια» ταξίδεψαν στη Ρωσία με σημαντικές απουσίες (Κέιν, Σισοκό, Ντάιερ, Ντεμπελέ, Ρόουζ). Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε αρκετή καλή κατάσταση και έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στα πρωταθλήματα των χωρών τους. Αμφότερες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορούν να σκοράρουν με μεγάλη ευκολία. Η Τότεναμ δεν βολεύεται με άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης ενώ η ΤΣΣΚΑ δεν φημίζεται για τη γρανιτένια της άμυνα. Θα ποντάρω στο οβερ σε συνδυασμό με το γκολ-γκολ.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα του 6ου ομίλου ανάμεσα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τη Λέγκια Βαρσοβίας. Οι δυο ομάδες ηττήθηκαν στην πρώτη αγωνιστική, η Σπόρτινγκ «λύγισε» στο Μπερναμπέου ενώ η Λέγκια γνώρισε τη συντριβή με 6-0 από την Ντόρτμουντ. Οι Πολωνοί θα παίξουν αρκετά επιφυλακτικά στο σημερινό παιχνίδι και θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα. Δεν θέλουν να διασυρθούν ξανά. Θεωρώ ότι η Σπόρτινγκ θα πάρει τη νίκη εύκολα ή δύσκολα όμως δεν νομίζω να ξεφύγει το σκορ. Θα ποντάρω στον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5.

ΔΥΑΔΑ
21:45 | ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Τότεναμ | over 2,5 & goal-goal | 2.37
21:45 | Σπόρτινγκ – Λέγκια | 1 & under 3,5 | 2.05
Απόδοση: 4.86 (bet365.com)