ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με την κάρτα στο χέρι

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Απόψε θα βρουν κάτοχο τα πέντε τελευταία εισιτήρια για τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Κοπεγχάγη σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Αντικειμενικά, υπολογίζοντας και το σκορ του πρώτου αγώνα, οι πιθανότητες πρόκρισης είναι στο 60-40 υπέρ των πρωταθλητών Δανίας. Η αποστολή των «γαλαζοκιτρίνων» μόνο εύκολη δεν είναι όμως υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Το δικό του σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει και ο 12ος παίκτης της ομάδας. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να δώσει την έξτρα ώθηση που χρειάζονται οι παίκτες και παράλληλα να κάνει δύσκολο το έργο των Δανών.

Η απόδοση της νίκης του ΑΠΟΕΛ βρισκόταν κάτω από το τριάρι μέχρι χθες όμως σήμερα έχει ανέβει στο 3.10 ενώ η νίκη της Κοπεγχάγης έχει υποχωρήσει στο 2.55. Οι bookmakers δίνουν ξεκάθαρο φαβορί τους Δανούς (1.22) για πρόκριση, με την απόδοση της πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ να έχει ανέβει στο τέσσερα.

Θεωρώ ότι η καλύτερη στοιχηματική επιλογή για το αποψινό παιχνίδι είναι τα 2-3 γκολ που καλύπτουν αρκετά πιθανά αποτελέσματα. Ας νικήσει ο ΑΠΟΕΛ με 2-0 για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, αυτοί με την πρόκριση και εμείς με το ταμείο.

Το αποψινό παιχνίδι θα διευθύνει ο γνωστός Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι. Ο 42χρονος διαιτητής είναι γνωστός «καρτάκιας». Ο Ρόκι μοιράζει απλόχερα κίτρινες κάρτες κάτι που φαίνεται και μέσα από το βιογραφικό του.

Στα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια που διεύθυνε ο Ιταλός, μοίρασε συνολικά 35 κίτρινες κάρτες, δηλαδή μέσο όρο εφτά κίτρινες ανά παιχνίδι. Θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για να επιβεβαιωθεί το over 5,5 κάρτες (συνολικά ανεξαρτήτου χρώματος) στο αποψινό παιχνίδι.

Οι δυο επιλογές (2-3 γκολ και over 5,5 κάρτες) συνδυάζονται και μπορούν να τοποθετηθούν στο ίδιο δελτίο.

ΔΥΑΔΑ
21:45 | ΑΠΟΕΛ – Κοπεγχάγη | 2-3 γκολ | 2.00
21:45 | ΑΠΟΕΛ – Κοπεγχάγη | over 5,5 κάρτες | 1.72
Απόδοση: 3.45 (bet365.com)

X