ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα bet tips του τελικού

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Απόψε (22:00) διεξάγεται στο «Σταντ ντε Φρανς» ο μεγάλος τελικός του Euro ανάμεσα στην διοργανώτρια Γαλλία και την Πορτογαλία.

Η Γαλλία είναι το φαβορί λόγω έδρας και ποιότητας όμως κανένας δεν μπορεί να ξεγράψει την ομάδα του  Φερνάντο Σάντος. Η Πορτογαλία έφτασε δίκαια στον τελικό και θα προσπαθήσει να πετύχει ότι δεν κατάφερε το 2004 στο σπίτι της, απέναντι στην Εθνική μας.

Σίγουρα η Πορτογαλία του 2004 ήταν μακράν καλύτερη από την τωρινή Πορτογαλία του Φερνάντος Σάντος, τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και από πλευράς προσωπικοτήτων. Ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος προσάρμοσε το πλάνο του πάνω στις δυνατότητες του ρόστερ που διαθέτει και κατάφερε να οδηγήσει με μαεστρία την ομάδα του στον τελικό.

Θεωρώ ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με αρκετά καλό ρυθμό. Η ομάδα του Ντεσάμπ θα μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον ενθουσιασμό των Γάλλων οπαδών στις εξέδρες. Από την άλλη, οι Πορτογάλοι θα παραταχθούν με την γνωστή συνταγή. Θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν το παιχνίδι των Γάλλων για αυτό και ο Σάντος θα γεμίσει τη μεσαία γραμμή για να κλείσει όλους τους διαδρόμους.

Οι δυο ομάδες διαθέτουν στις τάξεις τους παίκτες οι οποίοι μπορούν με μια τους κίνηση να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Από την μία οι Πογκμπά, Παγέ και Γκριεζμάν και από την άλλη οι Ρενάτο Σάντσες και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η πρώτη μου επιλογή είναι το over 4,5 κόρνερ της Πορτογαλίας. Η ομάδα του Σάντος επιτίθεται  πολύ συχνά από τα φτερά και πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για να περάσει αυτό το σημείο.

Η 2η μου επιλογή είναι να σκοράρει οποτεδήποτε στο παιχνίδι ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος μας έβγαλε ασπροπρόσωπους αφού τον είχαμε προτείνει για πρώτο σκόρερ στα andepost προγνωστικά πριν από την έναρξη του Euro.

Αυτές οι δυο επιλογές συνδυάζονται και μπορούν να τοποθετηθούν στο ίδιο δελτίο με συνολική απόδοση 4.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1
Πορτογαλία  over 4,5 κόρνερ
Απόδοση: 1.90 (bet365.com)

ΣΤΟΙΧΗΜΑ 2
Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Γκριεζμάν
Απόδοση: 2.37 (bet365.com)