ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δυάδα και δυο ειδικά

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Με δυο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των «16» του Euro. Η Ιταλία θα κοντραριστεί με την Ισπανία στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας. Στο άλλο ματς η Αγγλία θα αναμετρηθεί με την Ισλανδία.

Η Ισπανία είναι φαβορί μόνο στα χαρτιά καθώς θα πρέπει να αποδείξει την ανωτερότητά της και στον αγωνιστικό χώρο. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ υπερβολική την απόδοση της νίκης της Ιταλίας. Οι «αντζούρι» δεν θα πουλήσουν εύκολα το τομάρι τους. Θα προσπαθήσουν να «παγώσουν» το παιχνίδι και να «κοιμίσουν» την Ισπανία, έχοντας ως μεγάλο όπλο την γρανιτένια τους άμυνα. Προβλέπω ότι δεν θα δούμε πολλά τέρματα στο παιχνίδι. Θα ποντάρω στο under 1,5.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας η Αγγλία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση απέναντι στην πρωτάρα Ισλανδία. Το σετ των αποδόσεων είναι αρκετά καλά διαβασμένο. Οι Ισλανδοί έδειξαν ότι είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα και στα στημένα. Η άμυνα της Αγγλίας δεν εμπνέει και τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη. Θα βάλω ρίσκο στο παιχνίδι μου και θα ποντάρω στο καλοπληρωμένο γκολ-γκολ.

ΔΥΑΔΑ
19:00 | Ιταλία – Ισπανία   under 1,5      2.17
22:00 | Αγγλία – Ισλανδία  γκολ-γκολ  2.35
Απόδοση: 5.09 (stoiximan.gr)

ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1
Αγγλία – Ισλανδία
Αγγλία over 7.5 κόρνερ
Απόδοση: 1.90 (stoiximan.gr)

ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 2
Ιταλία – Ισπανία
Ιταλία over 2,5 κάρτες
Απόδοση: 1.95 (stoiximan.gr)