ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τριάδα με σύστημα 2-3

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Χθες δεν τα πήγαμε και τόσο καλά. Πιάσαμε μόνο τον άσσο και το over 7,5 κόρνερ της Αγγλίας. Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Η Ιταλία θα αναμετρηθεί με την Σουηδία του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Οι εμφανίσεις των δυο ομάδων στην πρεμιέρα ήταν άκρως αντίθετες. Οι Ιταλοί νίκησαν το Βέλγιο μετά από μια καλή εμφάνιση και δήλωσαν παρών με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Από την άλλη, η εμφάνιση της Σουηδίας απέναντι στην Ιρλανδία ήταν απογοητευτική, παρ’ όλα αυτά οι Σκανδιναβοί κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία. Οι «ατζούρι» βολεύονται με δυο αποτελέσματα στο σημερινό παιχνίδι. Η Σουηδία θα πρέπει να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένη για να έχει βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Περιμένω να μπουν επιφυλακτικά στο παιχνίδι οι δυο ομάδες. Θα ρισκάρω και θα ποντάρω στο X ημίχρονο άσσο τελικό.

Στο 2ο παιχνίδι της ημέρας η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Τσεχία. Η ομάδα του Μάντζουκιτς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην Τουρκία. Οι Τσέχοι έπαιξαν μαζική άμυνα κόντρα στην Ισπανία όμως στο τέλος λύγισαν. Η Τσεχία είναι υποχρεωμένη να παίξει πιο επιθετικά στο σημερινό παιχνίδι και να προσπαθήσει να κοιτάξει στα μάτια τους Κροάτες. Θεωρώ ότι η Κροατία υπερέχει τόσο σε ποιότητα όσο και σε εμπειρία. Θα ποντάρω στο διπλό από το ημίχρονο.

 Η Ισπανία θα κοντραριστεί με την Τουρκία. Η ομάδα του Ντελ Μπόσκε δεν εντυπωσίασε στην πρεμιέρα όμως κατάφερε να πάρει το ζητούμενο. Οι Τούρκοι φάνηκαν κατώτεροι των προσδοκιών στο παιχνίδι με την Κροατία. Η ομάδα του Τερίμ θα παίξει το τελευταίο της χαρτί στο σημερινό παιχνίδι. Πιστεύω ότι η προσέγγιση των Τούρκων θα βοηθήσει για να δούμε ένα ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι. Θα ποντάρω στο over 1,5 του ημιχρόνου.

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3
16:00 | Ιταλία – Σουηδία          X-1 HT/FT            4.33
19:00 | Τσεχία – Κροατία          2-2 HT/FT            3.25
22:00 | Ισπανία – Τουρκία    over 1,5 ημιχρόνου  3.40
Δυάδες (3): 15.29, 11.04, 14.08
Απόδοση τριάδας: 47.88 (bet365.com)

X