ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια δυάδα και ένα ειδικό

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Δεν μας έκανε το χατίρι χθες ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης απώλεσε δυο τεράστιες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τη φάση του 14ου λεπτού όπου το δοκάρι στάθηκε σύμμαχος του τερματοφύλακα της Ρουμανίας.

Κατ' εμένα έκανε λάθος ο Ντεσάμπ που έβγαλε τον Γκριεζμάν εκτός παιχνιδιού, άσχετα εάν στο τέλος η Γαλλία κατάφερε να πάρει τη νίκη με την γκολάρα του Παγέ ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου. Οι Γάλλοι δεν κατάφεραν να πατήσουν περιοχή μετά την έξοδο του Γκριεζμάν και αυτό λέει πολλά.

Μπήκαμε με το αριστερό στο Euro από στοιχηματικής πλευράς όμως σήμερα είμαστε αποφασισμένοι να σας  οδηγήσουμε στο πρώτο «euro»παϊκό ταμείο. Το μενού του Σαββάτου περιλαμβάνει τρία παιχνίδια. Ξεχωρίζει ο βραδινός αγώνας ανάμεσα στην Αγγλία και την Ρωσία. Τα «λιοντάρια» αγνοούν τη νίκη σε πρεμιέρα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σήμερα έχουν την ευκαιρία να βάλουν τέλος σε αυτήν την αρνητική παράδοση.

Θεωρώ ότι Άγγλοι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη όμως δύσκολα θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Η αρχική μου επιλογή είναι ο άσσος τον οποίο θα συνδυάσω με το over 1,5 στον αγώνα της Ουαλίας με την Σλοβακία.

Επίσης σκέφτομαι να ποντάρω και σε ένα εδικό στοίχημα που προσφέρεται στην εταιρεία stoiximan.gr και ονομάζεται ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών. Επέλεξα τρία πιθανά σκορ για το βραδινό παιχνίδι της Αγγλίας. Η συγκεκριμένη επιλογή εξαπλασιάζει το αρχικό μου ποντάρισμα.

ΔΥΑΔΑ
19:00 | Ουαλία – Σλοβακία   over  1,5    1.60 (stoiximan.gr)
22:00 | Αγγλία – Ρωσία                       1.97 (stoiximan.gr)
Απόδοση: 3.10

ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
22:00 | Αγγλία – Ρωσία
Σκορ πολλαπλών επιλογών: 2-1, 3-1 ή 4-1
Απόδοση: 6.00 (stoiximan.gr)