ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκάσε και κολύμπα!

Η δυνατότητα να κολυμπήσεις σωστά, εν μέσω φουρτούνας και να βγεις στη… στεριά του Τσάμπιονς Λιγκ

Γιώργος Λογίδης

Γιώργος Λογίδης

Είναι πολλά τα… θέματα που απασχολούν τον τελευταίο καιρό όλους στον ΑΠΟΕΛ. Είναι πολλά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, πολύ περισσότερα από τα σημαντικά λάθη και στο φετινό προγραμματισμό, πολύ περισσότερα απ’ όσα η μέχρι τώρα φετινή επιτυχία στην Ευρώπη μπορεί να… απορροφήσει.

Θεωρητικά για την ώρα, πρακτικά θα δείξει ο χρόνος, τα λάθη στον προγραμματισμό ως ένα βαθμό μπορεί να διορθωθούν, στις όποιες επόμενες κινήσεις μέχρι τις 31 Αυγούστου. Προοπτική αγωνιστικής βελτίωσης σίγουρα υπάρχει και ήδη η επιβεβλημένη αντικατάσταση του προπονητή απέδωσε καρπούς από το ξεκίνημα της νέας θητείας Γιώργου Δώνη.

Αυτό που πολύ πιο δύσκολα δείχνει διαχειρίσιμο, αυτό που ολοένα και περισσότερο απειλεί την ομαλή λειτουργία και πορεία του φετινού ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ είναι η εσωτερική «διαμάχη»

Αυτό που πολύ πιο δύσκολα δείχνει διαχειρίσιμο, αυτό που ολοένα και περισσότερο απειλεί την ομαλή λειτουργία και πορεία του φετινού ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ είναι η εσωτερική «διαμάχη», η ολοένα και αυξανόμενη κόντρα των εντός και εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος και κυρίως της πλατιάς μάζας του κόσμου και ας βρίσκονται όλοι εντός οικογένειας ΑΠΟΕΛ… Δεν μιλάμε πλέον για κόντρα οργανωμένων και διοίκησης. Προκύπτει μια γενικότερη αντίδραση, έντονη διάθεση κριτικής και αμφισβήτησης και σε πολλές περιπτώσεις αδικαιολόγητης ισοπέδωσης και ανεξήγητου μηδενισμού.

Όπως και να έχουν τα δεδομένα, όποια και να είναι η αλήθεια, θιγμένη σε μικρό ή μεγάλο βαθμό η επίσημη πλευρά του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, μία είναι η επιλογή. Στόματα κλειστά, επίσημη ιστοσελίδα και λογαριασμοί (παικτών και διοίκησης) σε twitter και facebook χωρίς ιδιαίτερη κίνηση και τα… κεφάλια κάτω. Γιατί ο Μπέιν δεν ευθύνεται για όλα και μόλις δυο μήνες έκατσε στον Αρχάγγελο.

Επειδή ανώφελο είναι να προσδοκάς πως το κριτήριο του κόσμου θα αλλάξει και ευθύνη υπάρχει σε όλες τις εκάστοτε διοικήσεις του ΑΠΟΕΛ, για το «δικαίωμα» του κόσμου της ομάδας να επηρεάζει και να παρεμβαίνει στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, τα τελευταία χρόνια, με την πίεση που δημιουργεί και τον τρόπο που την ασκεί.

Σκάσε και κολύμπα, λοιπόν! Και η δυνατότητα να κολυμπήσεις σωστά, εν μέσω φουρτούνας και να βγεις στη… στεριά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι ότι καλύτερο, σε αυτή την επικίνδυνη για τον ΑΠΟΕΛ περίοδο. Και ο αγώνας της Τρίτης στο ΓΣΠ, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία…

Πίσω από τις κάμερες: Τελευταία Ενημέρωση