ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλλη μια ευκαιρία…

Γιώργος Λογίδης

Γιώργος Λογίδης

Το σκηνικό λίγο πολύ το ίδιο κάθε χρόνο. Ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος, αναδεικνύονται οι νικητές, τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο όμιλο, πανηγυρίζουν οι πρωταθλητές και αυτοί που παραμένουν στην κατηγορία και φωνάζουν αμφισβητώντας (γενικώς) οι υπόλοιποι.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια. Σαν ηχογραφημένα μηνύματα που μεταδίδονται ξανά και ξανά. Για ομάδες που μονίμως είτε ευνοούνται είτε αδικούνται, για παρασκήνια, προσυνεννοημένους αγώνες και προαποφασισμένα αποτελέσματα, αναλόγως προτιμήσεων, γνωριμιών, συμμαχιών και συμφερόντων.

Και όλα αυτά, συνοδευόμενα πάντα, από την παραδοχή για την αναγκαιότητα αλλαγών, κάθαρσης και εξυγίανσης του κυπριακού ποδοσφαίρου. Όλα όμως για λίγες μόνο μέρες, μέχρι να καταλαγιάσει ο «θόρυβος», να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των νικητών, μέχρι να εκλείψει η ανάγκη κάποιων να αποδώσουν κάπου την αποτυχία.

Το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου, όπως άρχισε και το φετινό, τον περασμένο Αύγουστο, όπως άρχισαν και τα προηγούμενα των πολλών τελευταίων χρόνων. Χωρίς καμιά διαφοροποίηση σε διαδικασίες, χωρίς καμιά αλλαγή σε πρόσωπα, επιτροπών ή κέντρων λήψης σημαντικών αποφάσεων για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο καθένας και ειδικά όσοι κάθε καλοκαίρι βγαίνουν μπροστά εξαγγέλλοντας πρωτοβουλίες για αλλαγές, καλώντας σε συσπείρωση και συνασπισμό άλλες ομάδες, κατά ένα παράδοξο τρόπο θα πάψουν να ασχολούνται με το κοινό καλό και συμφέρον του κυπριακού ποδοσφαίρου. Θα κοιτάξουν τα του οίκου τους και θα δοκιμάσουν ξανά την τύχη τους και αναλόγως της εξέλιξης του νέου πρωταθλήματος θα διαφανεί σε ποια «πλευρά» θα βρεθούν του χρόνου τέτοια εποχή.

Τώρα είναι η ώρα κύριοι. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου αποδείξτε το. Κάντε μια προσπάθεια έστω. Τρόποι υπάρχουν, η θέληση και η αποφασιστικότητα σας είναι που αμφισβητείται και όχι άδικα.
Ιδού η Ρόδος κύριοι.

Διαφορετικά, του χρόνου τέτοια εποχή, ακόμη πιο λίγους θα μπορείτε να πείσετε. Γιατί η αξιοπιστία του κυπριακού ποδοσφαίρου δεν εξαρτάται από το όποιο αποτέλεσμα στο τέλος μιας περιόδου, γιατί μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…